To je to što me zanima!

Tko je kriv za debakl Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2014?

Sudac je svakako presudio prvu utakmicu, a u drugoj smo zapravo imali sreće i odigrali inspirirano, no po tko zna koji put zakazali smo u toj trećoj odlučujućoj...
Vidi originalni članak

Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu nastavila 'tradiciju' loših predstava na najvećim nogometnim smotrama. Bila je to 'prilika generacije' da ostvari pravi rezultat, nakon što je on konstantno 'bježao' od 'kockastih' dresova. 

Međutim, hrvatska reprezentacija ponovno 'nije imala sreće', ponovno nas je 'sudac oštetio' i ponovno je krivnja na svim drugim adresama, osim na onoj našoj. 

Sudac je svakako presudio prvu utakmicu, a u drugoj smo zapravo imali sreće i odigrali inspirirano, no po tko zna koji put zakazali smo u toj trećoj odlučujućoj utakmici. Pitamo Vas, stoga, tko je kriv za debakl reprezentacije koja po individualnim kvalitetama zaslužuje mjesto među osam najboljih na SP-u. 

Idi na 24sata

Komentari 571

  • Ilija Lopar 26.06.2014.

    ko ce biti kriv krvi su meksikanci koji su nas nadigrali ko malu djecu

  • stefi defi 26.06.2014.

    niko kovac treba biti smijenjen olic penzija star srna mirovina star pranjic i modric mirovina pletikosa najgori vec je davno trebo biti u mirovini ove starce odma umirovit

  • đoništulić 25.06.2014.

    Krivi su jasno trenerske neznalice(patrioti)niko kovač i njegov brat robert također

Komentiraj...
Vidi sve komentare