To je to što me zanima!

Tko je kriv za krizu Hajduka? Igrači, trener, uprava, navijači?

Željko Kopić podnio je ostavku, sasvim sigurno je jedan dio krivnje i na treneru Hajduka, no za ovakav krah kluba na samom početku nove sezone ne može biti samo jedan krivac. Tko je glavni krivac?
Vidi originalni članak

Nakon četiri odigrana kola Hajduk je osmoplasirana momčad Prve HNL sa samo dva osvojena boda. To se ne pamti, bez obzira što je splitski klub u prva četiri kola imao dva teška gostovanja kod Rijeke i Osijeka.

Željko Kopić podnio je ostavku, sasvim sigurno je jedan dio krivnje i na treneru Hajduka, no za ovakav krah kluba na samom početku nove sezone ne može biti samo jedan krivac.

Pitamo vas, koga smatrate odgovornim za jednu od najvećih kriza Hajduka otkad je samostalne Hrvatske?

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Puta Madre 20.08.2018.

    Tko je kriv? Evo da malo objasnim tko je kriv,kriva je uprava zato što nema pojma vodit klub,kriva je udruga NH koji od Hajduka prave veleprodaju pića,Kriv je i trener koji nema pojma da na svoju formaciju 433 ne zna da će protivnik igrat na kontre i polu kontre,krivi su igrači jer im se ne da igrat a i nemaju baš pojma igrat lopte,krivi su navijači koji toliko vole svoj Hajduk da mu naprave novčane štete svaku utakmicu a i oni nemaju pojma o nogomet i samo sramote klub,Kriv je grad Split koji je većinski vlasnik i što ne rastjera sve u mp3 i ugasi klub. Eto tko je kriv.

  • kele2 20.08.2018.

    Kakve kopić ima s ovim nekužim zašto ga uopće spominju pa uprava je kriva koja proda igrače i onda dovede pojačanje od 10000 eura, uvijek je trener kriv a 14 godina je tako samo su se jedno vrijeme izvlačila da je mamić kriv

  • zuluf_52 20.08.2018.

    Naravno da je kriv Kopić, čovjek umislio da je veliki trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare