To je to što me zanima!

Tko je najjači? Idući Miočićev protivnik razvalio je 'krušku'

Uz video igre i sponzorske obaveze, neki borci pronašli su vremena i za natjecanje u popularnoj krušci za udaranje. Pobijedio je Francis Ngannou, trenutno jedan od najatraktivnijih UFC-evih teškaša
Vidi originalni članak

UFC je protekloga tjedna organizirao svojevrsni "summit" svojih boraca u Las Vegasu u novootvorenim prostorijama promocije. Događanja smo mogli pratiti putem svih borilačkih portala, UFC borci su bili vrlo aktivni na društvenim mrežama, a događalo se zaista svašta.

Preko 300 boraca dobilo je poziv za događaj koji je prvenstveno bio edukativnog karaktera, ali sve se pretvorilo u vrhunsku zabavu.

Tako su Uriah Hall i Kelvin Gastelum bili glavni na pozornici u alkoholnoj noći, Tyron Woodley je u prijateljskom 'okršaju' natjerao Demiana Maiu na tapkanje, Snoop Dogg je nastupao za uzvanike, a počasni gost bio je Kobe Bryant. Cris Cyborg se potukla s Angelom Maganom, a Fabricio Werdum i Uriah Hall imali su privatni 'okršaj' u parteru.

Uz video igre i sponzorske obaveze, neki borci pronašli su vremena i za natjecanje u popularnoj krušci za udaranje. Pobijedio je Francis Ngannou, trenutno jedan od najatraktivnijih UFC-evih teškaša. Francuz kamerunskih korijena spominje se kao sljedeći izazivač Stipe Miočića.

'The Predator' je najjače pogodio krušku, a rezultat je bio 941. Natjecali su se još prvak velter kategorije Tyron Woodley (854), MMA velikan i bivši prvak poluteške kategorije Rashad Evans (728), borkinja u slamka kategoriji Paige VanZant (661), borac u srednjoj kategoriji Uriah Hall (554) i Karate Hottie Michelle Waterson (544).

Inače, Ngannou je hrvatskoj publici poznat još otprije pošto se širom MMA gledateljstvu predstavio na UFC Fight Nightu u Zagrebu. Tada je slavio protiv Curtisa Blaydesa, a od tada je nokautirao Bojana Mihajlovića, Anthonyja Hamiltona i Andreija Arlovskog. Sve u prvoj rundi.

Trenutno je nanizao devet pobjeda (UFC 5-0) i nameće se sam po sebi kao izgledan kandidat za napad na Miočićev pojas.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • chanlee 22.05.2017.

    Blaaa blaaaa blaaaa!!!

  • mile980 22.05.2017.

    Kakav on.treba doci u uzi krug i par borbi imati.realno jos 3,4zvucne pobjede da bi se borio za titulu.to je realnost..a ne pricat da bi tako dobio paznju priliku

  • bonecrusher 22.05.2017.

    Taj automat uopće ne mjeri "pravu" snagu udarca. Prije par godina Evander Holyfield koji je rušio najveće svjetske prvake i ima 5 titula u teškoj i 1 u poluteškoj udario je za trećinu slabije od dvojice "Del Boy Trottera" u engleskom natjecanju, a obojicu tih malih uštvi bi inače zajedno nabio u tu vreću unutra. Ima i automat koji zaista mjeri snagu udarca ali on nema vreću gore, nego kladivo dolje, moraš navući rukavicu i tučeš u tapecirani fokuser, ali riskiraš povredu ruke - takvi rezultati su respektabilni, a ne ovo - neka ženska udari jače od Tysona ili Foremana....ma daj.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare