To je to što me zanima!

Tko je tko? I tko je pobijedio? Nakon njih su i kolci odletjeli...

S obzirom na to da je ovaj format sve popularniji u Svjetskom kupu, naši skijaši trenirali su paralelni veleslalom. Na jednom takvom u Alta Badiji prošle je sezone Filip Zubčić osvojio osmo mjesto...
Vidi originalni članak

Došlo je vrijeme za nove treninge na snijegu naše skijaške reprezentacije. Najbolji hrvatski skijaši i skijašice otisnuli su se na švicarski ledenjak Zermatt, gdje je u tijeku nova faza priprema za predstojeću sezonu. 

S obzirom na to da je ovaj format sve popularniji u Svjetskom kupu, naši skijaši trenirali su paralelni veleslalom. Na jednom takvom u Alta Badiji prošle je sezone Filip Zubčić osvojio osmo mjesto, što mu je, uz osmo mjesto iz Beaver Creeka, bio rezultat sezone.

Na treningu je snage odmjerio s Istokom Rodešom:

- Tko je tko? I tko je brži - napisao je Rodeš na Instagramu. U lijevoj stazi bio je Zubčić, a plave zastavice 'boksao' je Varaždinac.

Skijaši i skijašice u ljetnim mjesecima kombiniraju pripreme na snijegu s radom na kondiciji i fizičkoj spremi. Početkom rujna prvo pravo skijanje uoči nove sezone odradile su i Leona Popović te Ida Štimac, koje su obje imale problema s ozljedom koljena.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare