To je to što me zanima!

"Tko je zadovoljan klupom neka se ostavi nogometa"

Ivan Rakitić na okupljanje reprezentacije došao je odmorniji nego što se nadao. Razlog tome je mala minutaža koju mu trener daje u Shalkeu
Vidi originalni članak

Na okupljanje reprezentacije došao je odmoran, bez previše minuta na terenu u posljednje vrijeme. Možda je to i dobro za reprezentaciju?
- Nikada nije dobro ako sjedim na klupi, bez obzira na odmor. Nisam zadovoljan svojom situacijom u klubu i svakom igraču koji je sretan što ne igra bolje je da se ostavi nogometa. Ritam utakmica je jako važan - rekao je Rakitić.
Sezona je počela odlično, bio je u sjajnoj formi. Igrao je jako dobro na Europskom prvenstvu i u klubu nakon povratka, no sada je u drugom planu kod trenera Freda Ruttena.
- Osjećam se odlično i spremno za igru. Ne vidim ni jedan razlog zašto nisam u prvoj postavi. Radit ću punom snagom da dokažem da moram igrati, ali ne bih sada o klubu. Razmišljam o reprezentaciji i utakmicama koje slijede. Siguran sam da ćemo u Ukrajini biti pravi, a o mogućem porazu i posljedicama ne želim ni razmišljati. Jer kad ideš na utakmicu i razmišljaš da ćeš izgubiti, onda se to i dogodi. Ne slažem se sa Ševčenkom da je pritisak na nama i da imamo veći imperativ. Bodovi jednako trebaju i nama i njima. Još je dosta utakmica  i bodova do kraja kvalifikacija. Doći će oni u Zagreb i jednako će nam trebati bodovi kao i sada. Isto tako i njima - završio je Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare