To je to što me zanima!

Nije moglo teže: U neosvojivu Arenu stiže moćna Barcelona

Kuglice su danas u Beču spojile četvrtfinalne parove rukometne Lige prvaka. Zagreb je izvukao vjerojatno i najjaču momčad u Europi ovog trenutka, Barcelonu
Vidi originalni članak

Zagreb će u četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv Barcelone! Teže nije moglo. No ako smo nešto ove sezone naučili o ovoj mladoj momčadi Zagreba, onda je to da od njih možemo očekivati sve. 

Pogotovo kada igraju u svojoj dvorani. U neosvojivoj Areni ove sezone redom su padali Kiel, Metalurg, Meškov, PSG, La Rioja i Kolding. Ovoga puta ulog je veći, a i Barcelona je svakako jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka Europe.

Za razliku od Uefe, krovna rukometna europska organizacija (EHF) ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka odlučila je ipak 'dirigirati'. Rukometni se čelnici nisu poveli primjerom svoje nogometne braće te su osam najboljih europskih momčadi podijelili u dvije jakosne skupine. U jednoj, onoj jačoj, tako su bili Kiel, Barcelona, Veszprem i Kielce, a u drugoj PSG, Szeged, Vardar i Zagreb. I već tu bilo je jasno da Zagreb neće dobiti niti približno laganog protivnika.

Barcelona u Zagreb dolazi nakon prvog mjesta u skupini B te razbijanja Aalborga u osmini finala. Predvođeni su čudesnim Nikolom Karabatićem, a tu su još Nodesbo, Tomas, Entrerrioos, Sorhaindo, Rutenka, Lazarov te fantastičan par golmana Perez de Vargas - Daniel Šarić.

Zagreb će biti domaćin u prvoj utakmici (8-12. travnja) te će u uzvratu igrati u gostima (15-19. travnja). Četiri pobjednika plasirat će se na Final Four u Kölnu.

Parovi četvrtfinala

  • Zagreb - Barcelona
  • Vardar - Kielce
  • PSG - Veszprem
  • Szeged - Kiel
Idi na 24sata

Komentari 43

  • dinamovac1111 24.03.2015.

    Uh ovo če biti gadno, očekivao sam vesprem ili kielc ali ga nažalost nismo dobili.Sve u svemu i ovo samo po sebi je iznenađenje pa ne treba forsirat igraće da dođu u polufinale.V.V treba samo reći igračima da uživaju i igraju svoju igru pa šta bude nek bude

  • Lyoto 24.03.2015.

    ovo sa zdrijebom je gadljivo vec samo po sebi jer nedaj boze da se slucajno susretnu barcelona-kiel pa da neko ne ode na f4 a recimo zagreb ili szeged odu a kao da to nije dovoljno ne sumnjam da ce i suci pomoci velikima ako zatreba al ok neka zagrebasi daju sve od sebe pa sta bude

  • Mthesecond 24.03.2015.

    Auuuuu to je kraj puta...Gore nije moglo...To je jedan rukometni stroj koji melje svoje protivnike...Šanse su minimalne...Ništa,preostaje im samo da skupo prodaju svoju kožu....Već su napravili rezultat iznad svih očekivanja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare