To je to što me zanima!

Tko su zločesti dečki hrvatskog nogometa?

Kockanje, cjelonoćni izlasci, čudne ozljede i bahatost samo su neki od problema koji talente svrstavaju u kategoriju problematičnih
Vidi originalni članak

MARIO MANDŽUKIĆ (DINAMO)
Igra preko ku... i kako onda očekujete da zabije gol?! - rekao je Zdravko Mamić. Ladić je nekoliko puta naglasio da u repki napadači ne igraju s velikim žarom.

DOMAGOJ VIDA (OSIJEK)
Za izuzetno talentiranog Osijekova igrača, kojeg želi i Dinamo, priča se da pobjede voli proslavljati dugo u noć. Trener Ilija Lončarevći tvrdi da s njim nema nikakvih problema.

ANAS SHARBINI (RIJEKA)
Dvaput se nije odazvao reprezentaciji, iako je njegov trener Dalić pomoćnik Ladiću, kao junior nije se pojavio na nekoliko utakmica. Učestale “čudne” ozljede...

ANTE RUKAVINA (HAJDUK)
U jednoj pripremnoj utakmici Rukavina je braniču, koji ga je čuvao, nudio 100 eura ako ga ovaj uspije zaustaviti. Ne igra ni približno kako je igrao u Šibeniku.

FILIP LONČARIĆ (DINAMO)
S talentiranim golmanom problema je imao i bivši trener Dinama Branko Ivanković. Na pripremama zagrebačkog kluba u Međugorju zaspao je i kriomice se pokušao ušuljati na trening. Ivanković ga je primjetio i kaznio. U mladoj reprezentaciji nije bio u sobi u predviđeno vrijeme, već se spustio u predvorje i popio pivo. Tvrdi da se 'riješio kocke’.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dadolino 06.04.2008.

    mladi ljudi

  • Ratkajeva_ 06.04.2008.

    može ih biti sram.to su magarci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare