To je to što me zanima!

'To je taj naš pobjednički gard! Srbe ne smijemo podcijeniti...'

Obrana je bila sjajna, a u napadu smo bili raznovrsni. Slomili smo ipak najtežeg protivnika u skupini. No, ovo treba zaboraviti što prije. Idemo razmišljati o Srbiji, piše legendarni Patrik Ćavar
Vidi originalni članak

Hrvatska je bila briljantna i odlična. To je doista na trenutke tako dobro izgledalo. Bila je to velika partija. Protiv Crne Gore smo imali problema u prvome poluvremenu, a sad smo bili sjajni cijelu utakmicu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obrana je bila sjajna. Lomila je Bjeloruse, a u napadu smo bili raznovrsni. Imali smo puno dobrih rješenja, to je doista izgledalo odlično. Pokazali smo gard, taj naš poznati stav. Bila je to Hrvatska kakvu svi želimo.

Bjelorusija je ipak naš najteži protivnik u skupini, ovo je vjerojatno bila najteža utakmica za nas. Posebno me raduje partija naše vanjske linije. Igor Karačić je bio odličan.

Ovo je bilo odlično, ali to trebamo što prije zaboraviti. Idemo razmišljati o Srbiji. Moramo maksimalno ozbiljno ući u tu utakmicu. Da u Beč odemo s tri pobjede, da potvrdimo kvalitetu.

Ne smijemo podcijeniti Srbiju. Oni će protiv nas imati veliki motiv. Sjetimo se Brazila i Svjetskog prvenstva prošle godine. Neka nam to bude upozorenje. Ne smijemo nikoga podcijeniti. 

Zasad sve ide prema planu. Samo trebamo ovako nastaviti. Dižemo se iz utakmice u utakmicu. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 12.01.2020.

    uvijek ista stvar dobijemo drugorazredne ekipe i dizanje u nebesa. pa nismo dansku ili španjolsku dobili

  • cicinakitu 12.01.2020.

    Ljudi pricamo o bjelorusiji i crnoj gori, rukometnim velesilama? Bojim se sta bi bilo da sretnemo portugal ili island, 2 losije reprezentacije koje su pobjedile 2 koje su bolje od nas?

  • purger 1973 12.01.2020.

    S "B" momčadi rastavit Srbe kak oni vele "na proste faktore", tak da se dokraja posvađaju! IZNAD SVEGA HRVATSKA

Komentiraj...
Vidi sve komentare