To je to što me zanima!

Pa to može samo Hajduk: Sad su uspjeli u*rati i šefa i stanicu

Hajduk je pobijedio ove sezone na Gradskom vrtu, Rujevici i Maksimiru, a na Poljudu ih je prvo čudesno 'obrlatio' fenjeraš Rudeš da bi danas, kad to gotovo nitko nije očekivao, izveo nešto baš njima svojstveno
Vidi originalni članak

Uzalud Hajduku pobjede protiv Rijeke, Osijeka i Dinama kad na Poljudu ne mogu dobiti Slaven Belupo. I ne samo to, nisu ih niti nadigrali.

OHANDZA 'POCRVENIO' Hajduk šokiran! Slavenu prva pobjeda u povijesti na Poljudu

Bez ikakvog omalovažavanja gosta koji je danas zaslužio tri boda do kojih je i došao pobjedom 0-1, drugoplasirana momčad HNL-a danas je bila apsolutni favorit.

Tko bi to uplatio novac na gosta koji je u 34 utakmice na Poljudu imao, pazite, 30 poraza uz četiri remija?! Tko bi se usudio očekivati da će Hajduk teško i neobjašnjivo kiksati nakon što su prije samo šest dana nanijeli Dinamu prvi ovosezonski poraz?!

Od dolaska Željka Kopića na klupu redom su padali Istra 1961, Osijek u kupu, Rijeka, Lokomotiva, Cibalia i Dinamo pa je bivši strateg momčadi iz Koprivnice u sedam utakmica imao šest pobjeda uz remi na domaćem debiju protiv Osijeka.

Taj idiličan niz uništen je doista lošom partijom njegovih izabranika koji su proigrali tek kad je Slaven poveo u 71. minuti, odnosno kada je isključen Franck Ohandza dvije minute kasnije. Bila je to vanserijska glupost Kamerunca.

Pokušavao je Kopić promjenama, svjestan loše igre poslije prvih 45 minuta krenuo je u kocku ubacivanjem Gyurcsóa i Tičinovića da bi u 63. izveo stopera Ismailija i krenuo s veznjakom Barryjem u novi eksperiment.

Eksperiment koji nije uspio. Niti sjajni Karlo Letica nije mogao skinuti 'bombu' Delića i Hajduk je ovim porazom, mora se to reći, praktički 'poništio' pobjedu protiv Dinama na Maksimiru prethodne nedjelje.

Ne samo zbog same ljestvice i zbog toga što je ostalo minus devet (iako su u Splitu maštali o minus šest poslije ovog vikenda), nego zbog dekora i publike.

Pa danas je na Poljudu bilo preko 12 tisuća gledatelja koji su došli pozdraviti svoju momčad. Momčad koja je sve velike pobjede unazad tri mjeseca ostvarivala - izvan Splita!

Podsjećamo, Hajduk je pobijedio ove sezone na Gradskom vrtu, Rujevici i Maksimiru, a na Poljudu ih je prvo čudesno 'obrlatio' fenjeraš Rudeš da bi danas, kad to gotovo nitko nije očekivao, izveli nešto baš njima svojstveno. 

Da oprostite na izrazu - us*ali i šefa i stanicu! 'Šefa' Željka, 'stanicu' Poljud...

Idi na 24sata

Komentari 224

  • ernest74_ 25.02.2018.

    Ove mamic poslao da naprave posao u splitu

  • shoogy-woogy 25.02.2018.

    Ja da napisem ovaj nasöov u komentaru blokirali bi me !!

  • Dragan KataGomercic 25.02.2018.

    ajduk ce biti jednog dana ajduk sa svojom dicom sritno

Komentiraj...
Vidi sve komentare