To je to što me zanima!

To nam je budućnost! Prkačin brutalno zakucao na treningu

Sin bivšeg kapetana košarkaške reprezentacije Nikše Prkačina ovo je ljeto bio jedan od glavnih igrača zlatne U-16 generacije, a na utakmici se pogotovo iskazao nevjerojatnim zakucavanjem u posljednjim trenutcima utakmice
Vidi originalni članak

Roko Prkačin najveći je hrvatski maloljetni košarkaški talent, a Cibona ga je nakon jesenskog dijela koje je proveo na posudbi u Rudešu vratila nazad.

Iako ima tek 16 godina pa ipak ne može baš puno igrati u najjačim utakmicama ABA lige, Roko je već sad u nekoliko navrata i protiv seniora pokazao svoj talent, a krase ga odlične tehničke sposobnosti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sin bivšeg kapetana košarkaške reprezentacije Nikše Prkačina ovo je ljeto bio jedan od glavnih igrača zlatne U-16 generacije, a na utakmici se pogotovo iskazao nevjerojatnim zakucavanjem u posljednjim trenutcima utakmice.

A sada je opet pokazao dio svog repertoara zakucavanja na treningu Cibone, gdje se iživio na obruču odličnim 'windmill' zakucavanjem.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • branko kvadratić 21.02.2019.

    Jadna li nam majka,kad je ovaj invalid sa 20 % šuta u životu,najveća perspektiva.Uskrsni Dražene Petroviće i vidi svoje nasljednike invalide i bogalje...

  • MihaelPerak 21.02.2019.

    Pol decki s kvarta kaj igraju na skolskom mogu zakucat...

  • krupa 21.02.2019.

    Do Dino Rađa lansira svoje anonimne kumove na kormilo reprezentacije nema sreće hrvatskoj košarci, a i ta Regionalna Liga nije ništa donijela, ovi mladi igrači koji osvajaju juniorske i kadetske medalje griju klupu najčešće Cedevite, prije Cibone, igraju stranci koji ne donesu rezultat, a uzmu novac, dečki mladi odu vani bez pravih utakmica i većina ih se izgubi, pa veći bi derbi bio Šibenik- Zadar od svih aba liga, Split , Cibona,.... Cedevita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare