To je to što me zanima!

Dinamovac Tolić vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom: Slavilo se uz pjesmu i bakljadu

Dinamovac Marko Tolić dugogodišnju djevojku Gabrijelu Tandaru zaprosio je početkom prošle godine, a danas su u Hercegovini okrunili svoju ljubav
Vidi originalni članak

Dinamov veznjak Marko Tolić (25) u petak je crkvi svetog Ante u Zavelimu u Hercegovini oženio dugogodišnju djevojku Gabrijelu Tandaru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Oženili se Marko Tolić i Gabrijela Tandara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uzvanici su uz bakljadu i pjesmu ispred crkve dočekali mladence koji su se zaručili početkom prošle godine. 

- A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav - to troje - ali najveća je među njima ljubav - napisao je Tolić uz fotografiju sa zaruka. 

Tolić je iz Lokomotive prešao u redove Dinama u kolovozu 2020. godine, a do sada je u dresu zagrebačkog prvaka odigrao 60 utakmica te je zabio sedam golova uz tri asistencije. 

- Neopisivo sam sretan što sam došao pred ostvarenje dječačkih snova. Znate svi da sam bio dio sustava Dinama gotovo šest godina, a kada kao dijete hodate ovim stadionom na treninge, onda razmišljate samo o tome da ćete jednog dana zaigrati za prvu momčad - rekao je tada.

Podsjetimo, Tolić je u ključnoj utakmici za naslov prvaka protiv Šibenika dobio povjerenje Ante Čačića, a isto je i opravdao. Startao je od prve minute, a u 39. minuti zabio je gol. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Blokirani Tko sere 2 11.06.2022.

    A di je gazda 😂

  • Exterminator 11.06.2022.

    Bravo Toliću majstore, 👏 sretno

  • Sport10 10.06.2022.

    sretno vam

Komentiraj...
Vidi sve komentare