To je to što me zanima!

Tomas je nokautirao navijača nakon susreta protiv Cibone!

Cedevitin košarkaš Marko Tomas nakon sirene koja je označila kraj susreta u Kupu Krešimira Ćosića otrčao je na tribinu i udario navijača Cibone koji ga je provocirao
Vidi originalni članak

Utakmica je završila. Cibonini igrači počeli su slaviti prvi trofej ove sezone nakon pobjede protiv Cedevite u Kupu Krešimira Ćosića, a Cedevitin igrač Marko Tomas zaletio se na drugi kraj parketa, popeo se na tribinu i nokautirao navijača Cibone. Pomahnitalog Tomasa ostali su navijači uz pomoć suigrača nekako odvukli s tribine. 

Prema riječima svjedoka, taj je navijač cijelu utakmicu provocirao Tomasa. No Cedevitin košarkaš nije mu ostao dužan. Uzvraćao mu je psovke tijekom utakmice. No nakon poraza od Cibone, Tomas je potpuno izgubio živce. Napravio je nešto što si profesionalni sportaš ni u kojem slučaju ne smije dopustiti.

- Nisam vidio Tomasov incident, ali cijela atmosfera na utakmici bila je linč. Možda je Marko reagirao zbog toga - rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić.

Vrijeđanje i provokacija navijača Tomasu ne mogu i ne smiju biti alibi. Navijač koji ga je provocirao platio je ulaznicu i koliko god to ružno zvučalo, mogao je vikati što želi. Uvrede su samo odraz njegovog odgoja. No Tomas je izgubio živce i išao je sam krojiti pravdu i sad ga vjerojatno očekuje visoka kazna zbog incidenta.

Navodno je navijač kojeg je Tomas udario završio na Hitnoj s ozljedama glave...

Idi na 24sata

Komentari 111

  • pametan čovjek 09.02.2013.

    super mi je kaj i moj zagreb opet ima pune dvorane,u rukometu i košarci... u nogometu nažalost ne,sve dok ne ode mamić

  • daljinac 08.02.2013.

    nisam znao da je toliko komšija sa istoka jedva dočekalo da pljuju na tomasa i podijele mu toliko minusa. marko nije ispravno postupio nego je trebao onu ped...činu još jedanput nokautirati !

  • daljinac 08.02.2013.

    bravo marko, iz svog iskustva znam da je jedini lijek protiv takvih idiota šakom među rogove !

Komentiraj...
Vidi sve komentare