To je to što me zanima!

Tomba će nositi kameru, a Girardelli "prijetio" Janici

Nakon što završi ženski slalom, na Sljemenu će u nedjelju skijati 13 skijaških legendi, odreda ljudi s medaljama i velikim trofejima u svome vlasništvu
Vidi originalni članak

Dobra večer i sretna vam Nova, poručio je Alberto Tomba na tečnom hrvatskom i pobrao aplauz u hotelu Westin prilikom predstavljanja treće utrke skijaških legendi na Sljemenu.
I ovoga će puta ta utrka imati humanitarni karakter, te će 150.000 kuna biti uplaćeno bolnici u Gornjoj Bistri.
- Drago mi je što ću biti predvozač u toj utrci, jer moram dosta trenirati s kamerom na glavi budući da ću voziti takve utrke i na Olimpijskim igrama u Vancouveru - rekao je popularni Tomba, pobjednik na pedeset utrka Svjetskog kupa i osvajač pet olimpijskih medalja.
Najveća hrvatska zvijezda i ove će godine biti Janica Kostelić.
- Vi svi znate da sam škrta na riječima, pa ću samo izjaviti da je cilj utrke humanitarni karakter i da je na svima nama da se dobro zabavimo - rekla je najveća hrvatska sportašica svih vremena.
Desno do nje sjedio je Marc Girardelli, peterostruki pobjednik u Svjetskom kupu.
- Janice, nadam se da nećeš biti brza kao prošle godine - našalio se bivši austrijski i luksemburški skijaš.
Među posljednjima na predstavljanje stigao je Jure Košir.
- Bio sam za Novu godinu u Sarajevu i uvijek je dobro da se možeš vaditi na promet kao izliku za kašnjenje, haha. Vjerujem da ćemo se svi jako dobro zabaviti ovdje - rekao je bivši slovenski skijaš.
Naslov neće moći braniti Urška Hrovat, koja je u međuvremenu postala majka. Ali zato će tu biti njena popularna sunarodnjakinja Špela Pretnar.
- Više nisam televizijska novinarka i sada ću se maksimalno moći posvetiti humanitarnoj zabavi na snijegu - rekla je Špela.



NA OKUPU SAMA SKIJAŠKA ELITA
Gomila medalja i najvažnijih trofeja u svijetu skijanja okupit će se na Sljemenu na utrci legendi nazvanoj "Hypo Zagreb Ski legends". Mnogi će doći ponovno, a neki su u Zagrebu prvi put.
- Da, prvi put sam ovdje i vidim da je sve jako lijepo organizirano. Vjerujem u dobru zabavu - rekao je Kristian Ghedina, 40-godišnji talijanski skijaški umirovljenik. Uz njega, na Sljemenu će biti i Špela Pretnar, Alberto Tomba, Marc Girardelli, Janica Kostelić, Jure Košir, Peter Müller, Bojan Križaj, Boris Strel, Hans Enn, Christian Mayer, Matjaž Vrhovnik i Atle Stardal.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_39492 03.01.2010.

    a vidi janice,stari moj ista susan boyle

Komentiraj...
Vidi sve komentare