To je to što me zanima!

Tomić, adut Koprana: Nije baš Hajduk bajan, izgledi su 50-50

U Kopru igra bivši dinamovac Ante Tomić (32). Derbi između "modrih" i "bilih" nije gledao, ali tvrdi kako Hajduk nije bajan i kako Slovenci mogu proći u 3. pretkolo EL
Vidi originalni članak

Desetak je godina, računajući i posudbe, u Dinamu proveo Ante Tomić .

Dobro je u karijeri prolazio protiv “bilih”, a pamte se njegove dvije velike partije protiv Hajduka. Zabio im je gol u Superkupu 2003. godine kad je Dinamo u Maksimiru pobijedio 4-1. Briljirao je 2007. kad je Eduardo u pobjedi 3-0 zabio hat-trick . Da Silva i Tomić “rasturili” su Hajduk te svibanjske večeri.

- Imam dobra sjećanja na utakmice protiv Splićana - javio nam se jučer Tomić, koji je sad jedna od glavnih uzdanica Kopra .

Osvajač kupa i superkupa Slovenije dočekuje “bile” u četvrtak u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige.

- Izgledi za prolazak su 50-50 . Nisam gledao derbi. Čuo sam da su dobro odigrali, ali isto tako da i Dinamo nije bio pravi. Nije Hajduk baš bajan - kaže Ante Tomić i dodaje:

- Imaju uzvrat na Poljudu, ali svi moji suigrači dobro znaju kakva ih atmosfera tamo čeka. Neće nas iznenaditi.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • HERCEG-BOSNA_3 14.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • GJURO 14.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Joker 🃏 14.07.2015.

    Dobro je i rekao, šanse su 50-50

Komentiraj...
Vidi sve komentare