To je to što me zanima!

Tomić drugu sezonu zaredom u najboljoj petorci Eurolige

Uz Antu Tomića u petorci su Sergio Rodriguez (Real Madrid), Keith Langford (Armani Milano), Rudy Fernandez (Real Madrid) i Sonny Weems (CSKA Moskva)
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaš Ante Tomić drugu sezonu zaredom našao je mjesto u najboljoj petorci Eurolige. Uz centra Barcelone u petorci su Sergio Rodriguez (Real Madrid), Keith Langford (Armani Milano), Rudy Fernandez (Real Madrid) i Sonny Weems (CSKA Moskva).

U glasovanju za najbolju petorku sudjelovali su navijači te predstavnici medija iz zemalja koje su imale klub u Euroligi.

Tomić je ove sezone postao prvi igrač koji je dva mjeseca (veljača i ožujak) zaredom bio najkorisniji igrač Eurolige, a u prosjeku je ubacivao 11,8 koševa te imao 6,3 skokova. Imao je valorizaciju od 16 indeksnih bodova prema čemu je šesti igrač Eurolige ove sezone.

Izabrana je i druga petorka Eurolige, a u njoj su: Ricky Hickman (Maccabi), Vasilis Spanoulis (Olympiacos), Viktor Hrjapa (CSKA), Nikola Mirotić (Real Madrid) i Stephane Lasme (Panathinaikos).

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MrJurich 08.05.2014.

    Sljedeći korak NBA!

  • srakar 08.05.2014.

    U reprezentaciji 0 bodova.Valjda je premalo love.

  • falcao123 08.05.2014.

    onda ga više netreba zvat u repku...očito se šlepa... za repku igra kao obična pica... sa svojom visinom bi pod košem trebo čistit sve oko sebe a on jedva zakuca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare