To je to što me zanima!

Rijeka ostala bez Europe! PAOK pokazao nadmoć na Rujevici...

Gosti iz Grčke bili su bolja momčad kroz devedeset minuta. Tri puta su pogađali okvir vrata stoga je prava sreća da Riječani nisu i primili više golova. A na suprotnoj strani falilo je konkretnosti
Vidi originalni članak

Rijeka je u drugoj utakmici zadnjeg pretkola Konferencijske lige izgubila od PAOK-a na Rujevici 2-0.

Riječani su u prvoj momčadi igrali 1-1 i sa skroz solidnom šansom stigla na domaći teren, no gosti iz Grčke od prve su minute bili bolja momčad.

PAOK je već u prvih deset minuta dvaput tresao gredu. Gotovo na istom mjestu u razmaku od samo 20 sekundi. Umjesto da to bude buđenje za Riječane, momčad Gorana Tomića ipak je morala učiti na težim greškama. Već u 11. minuti gol je zabio El Kaddouri. Obrana Rijeke pustila je Schwabu previše prostora, a on je s lakoćom išao prema naprijed, asistirao El Kaddouriju koji je imao samo lagano dovršiti posao.

Rijeka je povremeno nešto pokušavala, budila se na momente, ali i dalje je stalno ostajao dojam kako su Grci bolji i kako u bilo kojem trenutku mogu eksplodirati.

To se i dogodilo u 80. minuti kada je riječka obrana napravila nevjerojatnu grešku. Jedan od stopera dodao je loptu protivniku na rubu šesnaesterca, a ona je naposljetku stigla do Murga koji ju je zakucao u mrežu za konačnih 2-0.

 

Idi na 24sata

Komentari 418

  • 27.08.2021.

    Pozdrav Ri fiume,ne molat ... i ostalima ali ovo je realnost.

  • 27.08.2021.

    A rugali ste se Osijeku....A rekao sam da Rijeka tu nema šta tražit,nije da mi je drago, ali pošto ste se rugali nije mi ni krivo.....Sad ćemo vidjeti Rijeku bez fora igrali smo europu.

  • nightrider21 26.08.2021.

    Treba uvesti pravilo da u evropi mogu igrati samo 3 stranca u prvih 11.

Komentiraj...
Vidi sve komentare