To je to što me zanima!

Tomić nominiran za najbolju 'petorku' u euroligaškoj sezoni

Hrvatski centar Barcelone Ante Tomić izabran je za jednog od deset najboljih košarkaša u Euroligi te je u konkurenciji za MVP nagradu i plasman u prvu 'petorku'
Vidi originalni članak

Internetskim glasovima ljubitelja košarke na službenoj stranice Eurolige izabrana su desetorica najboljih europskih košarkaša među kojima je i Hrvat Ante Tomić.

Centar Barcelone je u elitnom društvu košarkaša, koji će biti u igri za nagradu najkorisnijeg igrača sezone te će biti izabrani u prvu i drugu najbolju 'petorku' lige.

"U debitantskoj sezoni za Barcelonu Ante Tomić opravdao je sva očekivanja te se prometnuo u dominatnu silu u Euroligi. Tomić, ne samo da je ostvario rekordne brojke, već se nametnuo kao jedan od najboljih centara u ligi", piše web-stranica Eurolige.

Osim Tomića među najboljima našli su se Dimitris Diamanatidis (Panathinaikos), Rudy Fernandez (Real Madrid), Shawn James (Maccabi), Victor Kiriapa (CSKA), Nenad Krstić (CSKA), Nikola Mirotić (Real Madrid), Juan Carlos Navarro (Barcelona), Vassilis Spanoulis (Olympiacos) i Miloš Teodosić (CSKA).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • CargoOPS 03.05.2013.

    Kako je samo eksplodirao prelaskom iz Reala u Barcu :))

  • daljinac 03.05.2013.

    svojom igrom je to priznanje zaslužio !

Komentiraj...
Vidi sve komentare