To je to što me zanima!

Tomićevih 25 koševa nije bilo dovoljno Barçi, Šarić slavio

Vrhunska partija hrvatskog reprezentativnog centra Ante Tomića s 25 poena i deset skokova nije bila dovoljna Barceloni za slavlje u finalu Kupa protiv Real Madrida...
Vidi originalni članak

Košarkaši Real Madrida osvojili su Kup kralja svladavši u finalu u Las Palmasu Barcelonu 77-71. "Kraljevskom klubu" to je ukupno 25. kup u povijesti, a Katalonci su propustili priliku izjednačiti se u tom pogledu s velikim rivalima, ostali su na 23.

Prvo ime utakmice, unatoč porazu njegove momčadi, bio je hrvatski reprezentativac Ante Tomić. Centar Barcelone za 32 minute na parketu zabio je čak 25 poena, daleko najviše na utakmici, a tome je dodao i 11 skokova za drugi uzastopni double-double-učinak.

Mario Hezonja dobio je znatno manju minutažu u "El Clásicu", tek nešto više od 11 minuta tijekom kojih je dvaput pokušao pogoditi tricu, ali nije uspio. Utakmicu je zaključio bez poena i s tri skoka. Kod Reala se najviše istaknuo Rudy Fernández sa 16 poena, a po deset su dodali Nocioni, Rodríguez i Ayón.

Dario Šarić najbolji u trijumfu Efesa

Za razliku od Tomića i Hezonje, Dario Šarić osvojio je domaći kup u dresu Anadolu Efesa koji je svladao Fenerbahçe 80-70. Šibenčanin je ubacio 17 poena, najviše od svih na utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • El Tractor 23.02.2015.

    Daj proradi više i u reprezentaciji, a ne da te ismijavaju.

  • kovač7 23.02.2015.

    real dominira i u nogometu i u kosarci:) haha jadni barcelonini lesijevci

  • kovač7 23.02.2015.

    real dominira i u nogometu i u kosarci:) haha jadni barcelonini lesijevci

Komentiraj...
Vidi sve komentare