To je to što me zanima!

Tomislav Dujmović: Ovi zadnji porazi bole, no dignut ćemo se

Svaku utakmicu treba shvatiti ozbiljno, oni su dobra momčad, u uzletu su, mi smo ušli u seriju poraza, najavio je Tomislav Dujmović utakmicu protiv Zadra u Splitu
Vidi originalni članak

Nakon poraza protiv Hajduka i Dinama, te smjene Stanka Mršića, braća Žužul momčad su do dolaska novog trenera (vjerojatno Luke Bonačića) povjerili pomoćnom treneru Ivanu Matiću, pred kojim je zahtjevan zadatak da pobijedi Zadar (nedjelja, 15 sati).

- Očekujem da će premijera u HNL-u biti uspješna. Na pripremama smo radili dobro, što na žalost nisu potvrdili i naši rezultati u prve dvije utakmice, ali nadamo se kako je tome sada napokon kraj - kazao je Matić koji je premijeru imao na Hvaru u županijskom Kupu. 

- Svaka pobjeda podiže samopouzdanje, pa tako i ova. Meni ovo nije ništa novo, dio sam ove momčadi od samog početka i nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje.

Matić ne može računati na Vidovića, Zagorca, Rugaševića i Ercega, Belle je također upitan, a Zadar je na zadnjem gostovanju na Parku mladeži slavio 3-1. 

- Mi smo i u toj utakmici bili bolji, no oni su iskoristili naše loše reakcije i zasluženo pobijedili. 

U momčad se nakon dvije utakmice pauze zbog crvenog kartona vraća Tomislav Dujmović.

- Zaželio sam se utakmica, teško je promatrati utakmice s tribina. Pobjeda protiv Hvara nam je digla samopouzdanje, možda to i nije neko mjerilo, ali raduje pozitivna reakcija i od toga treba kretati dalje, graditi igru i doći do tri boda protiv Zadra.

Za Dumovića ništa još nije gotovo. 

- Mali udarac su nam ta dva poraza u startu, ali dignut ćemo se mi, ima još 14 utakmica i puno bodova. Hajduk i Dinamo su jake momčadi, no mi smo ih pobjeđivali u prošlosti i zato postoji žal što to nismo napravili i sada. No dvije utakmice ne čine proljeće, više treba žaliti za bodovima protiv Dragovoljca, Osijeka... Još mi to sve stignemo ispraviti. 

Za razliku od Splita, Zadar je dobio obje utakmice u startu. 

- Sve ovisi o nama, koliko ćemo mi kvalitetno odgovoriti. Mi možemo nametnuti svoju igru i dobiti svakoga. Pogotovo kući. Svi smo se već u karijeri susretali s ovakvim situacijama, ništa novoga, ovo je dio posla. Svaku utakmicu treba shvatiti ozbiljno, oni su dobra momčad, u uzletu su, mi smo ušli u seriju poraza, ali jedino je važno koliko je tko na kraju godine osvojio bodova.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • strmi007 22.02.2014.

    Vidit ćemo

  • nopliz, nopliz 22.02.2014.

    uopće mi ih nije žao, ne bi falili ni da iz lige ispadnu!! HŽV!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare