To je to što me zanima!

Tomo Butina na gol, Ivan Kelava će opet na klupu

Postoji opasnost da se igrači protiv Zagreba čuvaju za Spartu, ali mi smo s takvim stvarima dosad imali minimalnih problema, kaže Ivanković
Vidi originalni članak

U petak je Zdravko Mamić napravio predstavu kako bi “alarmirao” navijače za utakmicu protiv Sparte. Izvršni dopredsjednik pozvao je medije na suradnju nekoliko dana prije obljetnice njegova ispada na Maksimiru kada je u dvadesetminutnom monologu brutalno izvrijeđao novinare.
Dan poslije poziva na ujedinjenje za utakmicu protiv Sparte u četvrtak, Branko Ivanković tvrdi da su sve misli uprte u Zagreb.
- To nije samo gradski derbi, igraju dvije trenutačno najbolje hrvatske momčadi. Uvijek postoji opasnost da se igrači 'čuvaju’, ali mi smo s time imali minimalnih problema.
Tjedan dana stanke Ivankoviću je dobro poslužilo za seriju utakmica koja očekuje Dinamo.
- Konsolidirali smo se pred nizom utakmica kojima se veselimo. Nakon Sparte slijedi nam derbi protiv Hajduka, Slaven Belupo pa onda opet Sparta.
Pedro Morales vratio se iz Čilea zdrav, što i nije bilo teško s obzirom na to da je bio na tribini.
- Ne znam još hoće li igrati, ali u kombinaciji je - rekao je Ivanković i otkrio da će Kelava na klupu.
- Branit će Butina, ako se ne dogodi nešto dramatično.



ZAGREB BEZ VUGRINCA I MUJDŽE
Kada je Zagreb prije nekoliko tjedana deklasirao Hajduk (3-0), u sastavu su bili Vugrinec, Mujdža i Jurendić. Taj će trojac izostati s gradskog derbija protiv Dinama. Utoliko će danas biti i “tanji” izgledi momčadi Luke Pavlovića. Osobito kada se uzme u obzir statistika koja je nemilosrdna prema Zagrebu. Bijeli su u 24 utakmice s Dinamom na svom travnjaku izgubili 16 puta. Pobijedili su samo tri puta, posljednji put prije četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • torcida_4ever 14.09.2008.

    kelava je 1000 puta bolji

  • Silvaa 14.09.2008.

    Jbo Butina majku svoju....

  • trbek 14.09.2008.

    kelava je po meni bolji golman od butine...samo mu malo fali iskustva...ali iskustvo bi dobio kad bi branio....

Komentiraj...
Vidi sve komentare