To je to što me zanima!

Tone sve dublje: Gazza završio u bolnici nakon pada niz stube!

Gosti jednog hotela u istočnom dijelu Londona nisu najbolje sjeli nekadašnjem reprezentativcu Engleske Paulu Gascoigneu koje je toliko izvrijeđao da ga je morala privoditi policija
Vidi originalni članak

Bivši engleski nogometni reprezentativac Paul Gascoigne završio je u bolnici nakon pada niz stepenice u jednom londonskom hotelu, javlja britanski Mirror.

Legendarni Gazza dugo se muči s alkoholizmom, a ozljede glave zadobio je nakon svađe s gostima hotela. Policija je izašla na teren zbog prijave o narušavanju javnog reda i mira u utorak u večernjim satima.

Svjedoci Gascoigneova privođenja na društvenim su mrežama komentirali kako je ovaj bio toliko pijan da je slinio, bacao novac i vrijeđao goste. Jednom od njih je prekipjelo i složio ga je na pod...

Britanski paparazzi ljetos su fotografirali bivšeg igrača Newcastlea, Lazija, Tottenhama i Middlesbrougha kako potpuno gol, prekriven kućnim ogrtačem, izlazi iz taksija te ide do trgovine. Vjerojatno mu je bilo ponestalo alkohola.

Popularni Gazza uglavnom je u sukobu sa zakonom i rijetki su njegovi trijezni dani. Sklon je tučama i svađama, stoga je nekoliko puta bio i uhićen zbog napada na fotoreportere i ljude u noćnim klubovima. 

- Dosta mi je života. Želim piti do smrti. Ako umrem, barem više neću osjećati bolove koji su nepodnošljivi. Svi ionako moramo jednom otići s ovog svijeta, zar ne? - rekao je Paul jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tomicalomica 29.12.2016.

    Neka skoči sa nekog mosta naglavačke i kvit

  • jaganjac 28.12.2016.

    igracina i po!

  • nori 🖖 28.12.2016.

    Treba puno svega popt 🍾🍹🍺🍷🥂🥃🍸

Komentiraj...
Vidi sve komentare