To je to što me zanima!

Toni Kukoč ušao u Kuću slavnih!

Ovo je trenutak za koji se ne možeš spremiti, kao da je san. Velika mi je čast biti ovdje, rekao je Toni Kukoč po dolasku na ceremoniju uvođenja u Kuću slavnih. Najavio ga je Michael Jordan
Vidi originalni članak

Nakon Krešimira Ćosića (1996.), Dražena Petrovića (2002.), Mirka Novosela (2007.) i Dina Rađe (2018.), Hrvatska je ovu subotu dobila i petu zvijezdu na košarkaškom nebu!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Toni Kukoč (52), legendarni splitski košarkaš, trostruki osvajač NBA prstena i trostruki osvajač Eurolige, izabran je u elitno društvo Naismith Memorial Kuće slavnih u Springfieldu u Sjedinjenim Državama. Hrvatska je tako postala druga zemlja, iza SAD-a, s najviše ljudi u Kući slavnih!

- Ovo je trenutak za koji se ne možeš spremiti, kao da je san. Velika mi je čast biti ovdje večeras - rekao je Toni po dolasku.

Osim Kukoča, među izabranima su ove godine i Chris Boch, Bob Dandridge, Yolanda Griffith, Lauren Jackson, Fats Jenkins, Pearl Moore, Paul Pierce, Ben Wallace i Chris Webber od igrača, Val Ackerman i Howard Garfinkel od dužnosnika te Coton Fitzsimmons, Bill Russell i Jay Wridght od trenera.

Kukoča je u Kuću slavnih uveo Michael Jordan (58), koji je nedavno bio na krstarenju dalmatinskom obalom. I to nakon čudnog spleta okolnosti jer mu se MJ prvo ispričao s obzirom na to da mu se kći trebala udati taj dan, ali vjenčanje je otkazano zbog covida.

- Michael mi je onda rekao da će me predstaviti ako sam i dalje za to. A što mislite da sam rekao - nasmijao se Toni.

VIDEO: TONIJEV GOVOR Kukoč: Jordane, razvalio si me i motivirao. A otac je bio ključan

Uz Jordana, kao najavljivač na pozornici bio je i Jerry Reinsdorf (85), američki multimilijunaš i vlasnik Chicago Bullsa.

POGLEDAJTE I MEČ VASE BAKOČEVIĆA I FRANCISCA BARRIA: 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nap 12.09.2021.

    Kralju hvala za sve lijepe utakmice

  • Da ... 12.09.2021.

    Svaka čast Toni

  • 12.09.2021.

    Zamisli samo koja je to čast bila uz Jordana igrati.... najveći NBA košarkaši svih vremena 🥰

Komentiraj...
Vidi sve komentare