To je to što me zanima!

Toni razmišlja o odlasku iz bavarskog giganta Bayerna

Talijanski napadač minhenskog Bayerna Luca Toni (32) za Kicker je naglasio da razmišlja o odlasku iz bavarskoga nogometnog kluba...
Vidi originalni članak

Luca Toni, napadač minhenskog Bayerna uskoro bi trebao biti spreman za nastupe nakon što je zaliječio ozljedu Ahilove tetive. Međutim, ne pruži li mu trener Louis van Gaal pozornost tijekom jesenskog dijela sezone kakvu Talijan misli da zaslužuje, u siječnju će Toni tražiti odlazak iz Bayerna.
- Svjestan sam svojih kvaliteta, a svjesni su ih i mnogi europski klubovi. Razmotrit ću vlastitu budućnost u klubu ukoliko ne dobijem šansu dokazati svoje vrijednosti. Pogledat ću što mi drugi klubovi imaju za ponuditi ne budem li dobio priliku igrati u prvoj momčadi -  rekao je Toni.
- Prvo i osnovno, moram se dovesti u optimalno fizičko stanje. Neću se bojati konkurencije za startno mjesto u momčadi u trenutku kad budem sasvim spreman. Neću se uopće buniti niti protiv toga da sjedim na klupi u predstojećim tjednima, te da postupno ulazim u igru kako bih ušao u ritam utakmica - dodao je Luca Toni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare