To je to što me zanima!

Topla priča: Gerrard je tješio bratića nakon poraza u finalu

Nakon što je Anthony Gerrard promašio odlučujući penal Cardiffa za veliko slavlje Liverpoola Steven Gerrard poput pravog člana obitelji bratića je prvi prišao utješiti
Vidi originalni članak

Dramatično finale Carling Cupa u kojem je Liverpool slavio nakon raspucavanja penala protiv Cardiffa iznjedrilo je toplu, ali dramaturšku priču koja bi bila dobar predložak za neki hollywoodski film.

Nakon 1-1 u 90 te 2-2 u 120 minuta, odluka o pobjedniku odlučivala se s bijele točke. Na suprotnim stranama našla su se dva bratića Gerrard. Sudbina je htjela da i Steven (31) i Anthony (26) promaše penal, no Cardiffovog igrača je promašaj više koštao nakon čega su 'redsi' mogli početi slaviti.

Nogometaši Liverpoola pohitali su u zagrljaj Pepeu Reini, a kapetan Liverpool poput pravog i odanog člana obitelji otišao je tješiti mlađeg bratića Anthonyja.

- Jedna će strana uvijek biti tužna, a jedna će slaviti. To se događa. U ovom trenutku imam miješane osjećaje, ali suosjećam s Anthonyjem i Cardiffom. Uvijek je okrutno kada utakmica ode do penala. Mora postojati gubitnik. Cardiff je bio sjajan danas - rekao je Stevie G i dodao:

- Nije važno što sam mu rekao u tom trenutku. Znam da će biti potišten kao što je bilo i u mom slučaj kad sam zabio autogol protiv Chelseaja u finalu 2005. Bit ću s njim i poslije utakmice kao i cijela obitelj.

Steven i Anthony odrasli su nekoliko vratiju udaljeni u Ironside Roadu u okrugu Huyton u Liverpoolu, a nakon mladosti putevi su im se razišli. Jedan je postao kapetan Liverpoola, dok je drugi igrao u istoj omladinskoj momčadi kao i Wayne Rooney, ali su ga "toffeesi" otpustili 2005. godine.

Liverpool je osvojio prvi naslov nakon šest godina te ukupno osmi Liga kup čime je i dalje ostao najtrofejnija momčad u ovom natjecanju.

Dječak u euforičnom slavlju Liverpoola umalo ozlijedio oko

Koliko je bilo oduševljenje navijača Liverpoola na Wembleyju na duhovit način prikazuje priloženi video u kojem si je maleni navijač 'redsa' umalo ozlijedio oko vlastitim prstom.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • FcBarcelona_4 27.02.2012.

    Pravi gospodin! Svaka čast legendo!

  • LukaJureković 27.02.2012.

    Jednostavno - veliki igrač, veliki gospodin

  • user_42221 27.02.2012.

    Naslov : Topla priča .... hahaha koji ste vi likovi sa 24 sata ja nemogu vjerovat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare