To je to što me zanima!

Torcida je bijesna: Hajdukove igrače na Poljud pratila policija

Split i Hajduk remizirali su 1-1. Kapetan domaćina Nino Galović žali što je svoj prvijenac u HNL-u postigao baš Hajduku. Navijači Hajduka bijesni su na igrače
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka već su sedmu utakmicu zaredom bez pobjede. Trener Igor Tudor i dalje ostaje na klupi.

Derbi sv. Duje završio je miroljubivim ishodom 1-1, no navijače Hajduka i nije baš impresionirao remi protiv Splita. Tudor se, pak, ne slaže s konstatacijom da mu je momčad u krizi iako se posljednje pobjede više nitko i ne sjeća.

- Zagreb i Split su dobre momčadi, ne mogu se mnogi pohvaliti pobjedama u Kranjčevićevoj i Parku mladeži - zaključio je trener ‘bilih’.

Torcida je nakon utakmice pozvala igrače Hajduka pod svoju tribinu, ali nakon prvih uvreda igrači su se povukli u svlačionicu. Nakon susreta ih je zbog sigurnosti do Poljuda ispratila policija.

- Bili smo bolji, imali smo više prilika od Splita, no to je nogomet, ne pobjeđuje uvijek bolja momčad - kazao je Igor Tudor, dok je Ivan Matić, strateg Splita, bio je vrlo iznenađen Tudorovom izjavom.

- Uspjeli smo se vratiti iz minusa, drugo poluvrijeme bili smo puno bolji, a prilike Bilića, Bagarića i Cikalleshija su bile izglednije od Hajdukovih. Ako ja nisam u pravu, neka me netko demantira - istaknuo je Matić.

Poveo je Hajduk preko Maglice, domaći su izjednačili poklon golom. Nakon lošeg boksanja Kalinića, zabio je mladi reprezentativac Nino Galović.

- Drago mi je da sam postigao svoj prvi gol u Prvoj HNL, no žao mi je što sam zabio baš Hajduku - kazao je kapetan Splita.

Idi na 24sata

Komentari 225

  • 23nathan 22.09.2014.

    Inače ne čitam tekstove koji se tiču Hajduka,ali me u ovom naslovu privuklo to da kapetan Splita žali što je svoj prvijenac zabio Hajduku!? Idiote, onda ga nisi ni trebao zabiti!!!!!! Jesi li ti profesionalac ili tijesto?

  • johny2010 22.09.2014.

    bijesni smo jel... a kad triba ic u privatne ruke onda hajduk dite puka ovo ono...ajde isprsite se momce gurnite koju kunu...

  • Firefox_1 22.09.2014.

    Nogometni klub je kao tvrtka, ne može ulica ili puno njih upravljati i svatko svakoga kontrolirati. Možemo mi voljeti ili ne Dinamo ili Rijeku, ali tamo se jasno zna hijerarhija, zato imaju rezultat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare