To je to što me zanima!

Torcida je divljala po Karlovcu, morala je intervenirati i policija

Ružne scene dolaze nam iz Karlovca gdje je nekoliko desetaka pripadnika Torcide razbijalo sve pred sobom. Intervenirala je i policija, a promet je bio zaustavljen...
Vidi originalni članak

U nedjelju u ranim poslijepodnevnim satima nekoliko desetaka pripadnika Torcide divljalo je centrom Karlovca, javlja KAportal.

Oni su se, navodno, zaustavili u Karlovcu prije no što su otišli na utakmicu između Lokomotive i Hajduka koja se igrala u Kranjčevićevoj

U javnost su procurile snimke na kojima se može vidjeti kako pripadnici navijačke skupine Torcida divljaju na ulazu u Radićevu gdje su letjele stolice s terasa, a posebno su stradala dva kafića Buksa i Scooby Doo. 

- Srećom, šteta nije prevelika, jer nisu ulazili u kafić već su razbacali terasu, no zaista ne shvaćam što je u tim glavama i zašto je ikome ovo bilo potrebno - rekao je vlasnik Bukse za KAportal.

Divljanje se, prema riječima svjedoka, nastavilo i u Radićevoj ulici, kao i kod glavne pošte gdje je morala intervenirati i policija pa su ulice bile zatvorene za promet.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • sarkastik76 23.10.2018.

    aaajmooo bijeli!!!

  • 22.10.2018.

    UEFA kažnjava Dinamo jer su se poslije utakmice na cesti potukle dvije grupe Dinamovih navijača. Zanima me dali će HNS slijediti njihov primjer i odvaliti još jednu kaznu Hajduku, a policija bi trebala ispitati da li neki od ovih pripadaju i udruzi Naš Hajduk i ako pripadaju protiv udruge podignuti krivičnu prijavu zbog organizoiranog kriminala jer ovo i nije ništa drugo do organizirani kriminal.

  • marko123456789000000 22.10.2018.

    sve se vraća!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare