To je to što me zanima!

Torcida neće autocestom prema Zagrebu. Sprema se 'bili vlak'

Povratna karta za vlak uz ulaznicu za utakmicu navijača Hajduka stajat će 300 kuna, a zadnji put željeznicom su torcidaši putovali prije šest godina. HNS je delegirao suca Igora Pajača koji se nedavno oženio
Vidi originalni članak

Nakon neugodnih scena na autocesti A1 kod Desinca prije kraja posljednjeg derbija u Maksimiru između Dinama i Hajduka 21. svibnja, Torcida će na novo gostovanje u Zagreb ovu subotu u Superkupu organizirano putovati - vlakom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prijave za "bili vlak", kakav je vozio prema glavnom gradu i 2015. i 2016., zaprimaju se ovaj utorak od 19 do 21 sat u prostorijama Kluba navijača Hajduka u Zrinsko-frankopanskoj 17 u Splitu, a povratna karta stoji 260 kuna.

Polazak će biti na dan utakmice u 10 sati, dolazak je obavezan najmanje sat vremena prije, a lopta bi s centra trebala krenuti u 20 sati. Inače, put od Splita do Zagreba vlakom traje oko šest i pol sati, a cijena karte za jedan smjer iznosi 113,70 kuna.

Dinamo je gostujućim navijačima ovaj put ustupio 2500 ulaznica za južnu tribinu čija je cijena 40 kuna. One se mogu kupiti od 8 do 20 sati u Odjelu za članstvo na Poljudu.

ZBOG VELIKOG INTERESA Dinamo pustio u prodaju još godišnjih ulaznica za Zapad!

HNS delegirao Igora Pajača

Sudac koji je prije koji dan uplovio u bračne vode, Igor Pajač (36) iz Svetog Ivana Zeline, bit će glavni sudac u Superkupu, odlučio je predsjednik povjerenstva za natjecanje Hrvatskoga nogometnog kupa Davor Ivić.

Pomoćnici će mu biti Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomac iz Osijeka, četvrti sudac je Mario Zebec iz Cestice, a u VAR sobi bit će Dario Bel iz Osijeka i Bojan Zobenica iz Velike Gorice.

Pajač je bio arbitar utakmice u kojoj je Dinamo u Šibeniku potvrdio naslov prvaka, dijelio je pravdu i protiv Osijeka u Zagrebu (3-0), ali i u pobjedi Hajduka protiv "modrih" u travnju (1-0).

Idi na 24sata

Komentari 177

  • bjeli86 06.07.2022.

    Oce se pucat na njih pitam za frenda

  • 05.07.2022.

    Mogu ovi pucat i po željezničkom

  • nohname 05.07.2022.

    S obzirom na "brzinu" naših vlakova taman će doći kad utakmica bude gotova

Komentiraj...
Vidi sve komentare