To je to što me zanima!

Torcida pokopala Hajduk i 'oživjela’ NK Kruh i Peciva

Hajdukovi navijači su grafitima na 'tradicionalnom’ mjestu izrazili nezadovoljstvo Joškom Svagušom i Igorom Štimcem. Čekamo 'napad' na Šurjaka
Vidi originalni članak

Tri dana nakon što je Joško Svaguša postao prvi čovjek kluba, Toricida je reagirala grafitima.
“R.I.P Hajduk Split (1911.-2009.), long live N.K. Kruh-Peciva-Slastice”, natpis je koji je jučer ujutro osvanuo na 'tradicionalnom’ mjestu, zidu u blizini Poljuda. Poruka je jasna, Svaguša navijačima nije 'sjeo’.
“Mi bi tili velikog Hajduka, od Igora Štimca nama je muka”, drugi je natpis, na istome mjestu. Objašnjenja nisu potrebna, Hajdukovi navijači ni u ludilu ne žele prihvatiti Igora Štimca kao jednog od vodećih ljudi kluba.
Navijači očito nisu zadovoljni Svagušom, a pogotovo Štimcem. Zato su i krenula govorkanja kako će novi čovjek zadužen za struku postati Ivica Šurjak. Ali navijači ne vole ni njega, u slučaju njegovog imenovanja na istom će se mjestu vjerojatno pojavati i grafit s njegovim imenom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jaskanac92 11.08.2009.

    Zivio Dinamo---...ovi se sami pokapaju...jbg..ima je dinamo tesku fazu..dignuo se..i sad osvaja 4 god....purger sam..al...htio bi da hajduk bude bolji da bude hnl zanimljivija...al opet...hajduk je hajduk....splt..hihih..Zagreb je metropola

  • Bule 0000 11.08.2009.

    ma o čem vi pričate? dinamo je prvi, a protiv kog je igro? međimurja i tih nekih koji ne zavrjeđuju igrat u !. hnl

  • kivanus9 11.08.2009.

    ma budo i pobjede stigle još niste igrali sa lokomotivom i međimurjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare