To je to što me zanima!

Kos leti na raketi! Torcidaši ga više ne žele na čelu Hajduka...

Torcida je na put u Pulu ponijela mnoštvo transparenata namijenjenih odavanju počasti vukovarskim žrtvama, ali i kritici vodstva Hajduka. Zahtijevaju odlazak predsjednika Kosa
Vidi originalni članak

Rat Torcide protiv uprave Hajduka nastavio se i nakon smjene trenera Joana Carrilla. Navijači splitskog kluba izvjesili su brojne transparente na gostovanju kod Istre 1961 u Puli, napravili bakljadu, ali i vrijeđali igrače i predsjednika kluba unatoč pobjedi 3-1.

Torcida je šutjela prvih 15 minuta iako je u tom vremenu Hajduk poveo golom Borje Lópeza. Kad su se oglasili, bilo je to - uvredama. "Igrajte, pi*kice!", čulo se u 16. minuti uz bakljadu na tribinama, zbog čega je sudac Igor Pajač nakratko prekinuo utakmicu.

Gostujući navijači prisjetili su se vukovarskih žrtava, baš kao i oni domaći, transparentom "25 godina je prošlo, još grmi krik hrvatskog grada - nikad vas zaboravit neće Torcidina brigada".

U istom tonu, u 56. minuti, pojavila se poruka "Borio se i umro za Hrvatsku bez da je požalio ili odustao! 'Ja moram biti tu, to je moja sudbina' - Jean Michel Nicolier" u čast Francuzu kojega su Srbi odveli iz vukovarske bolnice i mučki ubili na Ovčari.

Čitavo vrijeme ispod južne tribine stadiona stajao je natpis "Odgovornost, a ne demagogija!", usmjeren na upravu kluba. Pokraj njega bio je crtež ptice kosa na putujućoj raketi, očito usmjeren na predsjednika Ivana Kosa kojem Torcida poručuje da odleti iz kluba.

 
Idi na 24sata

Komentari 77

  • uvijekkontra 20.11.2017.

    Podrska Kosu ! Navijaci pravi su samo oni koji dolaze zbog nogometa zbog voljenog kluba a ne koji imaju svoj folklor za vrije utakmice. STOP BAKLJADI !

  • lisabon 20.11.2017.

    Meni tu nesto nije jasno.Pa tko je izabrao nadzorni odbor?Oni su,koliko znam,izabrali Kosa,a sad ti isti navijaci traze da on ode.Pa jednostavno ga nadzorni odbor ,koji ga je postavio,treba i smjeniti.Hajduk je jedan "socios"model modernog tipa.Vode ga navijaci i hvale se transparentnoscu.Ljudi moji pa tko je tu lud???????

  • 20.11.2017.

    to više nije ona torcida kao prije,,, čini mi se da su sviu hdzu,,pa uprava je kriva za sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare