To je to što me zanima!

Torcida: Pozivamo sve navijače Hajduka da doniraju za članove koji leže u bolnici i zatvoru...

Također, pozivamo sve navijače da sutra dođu u bijelim majcama, bez obzira na koju tribinu idete. Ponesimo šalove i glasnim navijanjem kroz cijelu utakmicu povedimo Bijele do trofeja, objavila je Torcida u priopćenju
Vidi originalni članak

Jadranski derbi za kraj sezone. Nije moglo bolje. Hajduk i Rijeka u četvrtak od 19 sati igraju finale Kupa za kraj nikad zanimljivije i neizvjesnije sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bit će to nogometna fešta na tribinama, a spektakl na terenu. Očekuje se više od 30 tisuća navijača, sve ulaznice iz slobodne prodaje razgrabljene su u svega dva sata, a veliku podršku imat će i Riječani. Na Poljud će doći oko 3000 njihovih pristaša, dok je polovica ulaznica ostala netaknuta, što znači kako stadion neće biti krcat.

Osim spektakla na terenu, bit će to i dvoboj na tribinama. Čeka nas spektakularna atmosfera, a Torcida je dan uoči utakmice objavila priopćenje. 

Čak 34 osobe, od čega 20 policajaca, ozlijeđene su u okršaju Torcide i policije nakon vječnog derbija u zadnjem kolu 1. HNL između Dinama i Hajduka na autocesti A1 kod odmorišta Desinec, a 42 izgrednika ide u istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Torcida je objavila kako će skupljati donacije za troškove odvjetnika.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Pred nama je finale Kupa, utakmica sezone! Pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da se okupe tri sata prije početka utakmice ispred Kluba navijača, odakle ćemo zajedno krenuti prema stadionu.  Zbog što bolje izvedbe koreografije, na stadionu treba biti dva sata prije same utakmice. Također, pozivamo sve navijače da sutra dođu u bijelim majcama, bez obzira na koju tribinu idete. Ponesimo šalove i glasnim navijanjem kroz cijelu utakmicu povedimo Bijele do trofeja. Pozivamo sve navijače Hajduka da pokažu navijačku solidarnost i pomognu našim članovima i prijateljima koji nevini leže u zatvoru i bolnicama te da, unutar svojih mogućnosti, doniraju za troškove odvjetnika u kutije koje će se nalaziti na ulazima.  KONTRA MRAKU - KONTRA SILI!! SLOBODA NAVIJAČIMA!!
 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • mislim 26.05.2022.

    Bolje da skupite za klub tak je u minusu u pravoj državi bi bio četvrtoligaš a vi ssmo puno pričajte da nema dalmoša političara koji vas štite i pokrivaju gubitke nikad nebi skupili kolko ste dužno džabe vam i dinamo igrom u evropi donese kolko ovi vaši mogu ćapit ništa nepomaže

  • ujo5 26.05.2022.

    Pozivam policiju to što im doniraju da oduzme i namiire materijalnu štetu koju su ti isti napravili

  • rondonja 26.05.2022.

    i platiti im toplice ,ko Tomici

Komentiraj...
Vidi sve komentare