To je to što me zanima!

Torcida za šjor Tomislava Ivića pali svijeće kod Starog placa

''Povodom smrti legendarnog trenera Hajduka, g. Tomislava Ivića, KN Torcida poziva navijače Hajduka, da svi pokažemo solidarnost i veliko srce u teškim trenucima"
Vidi originalni članak

Smrt Tomislava Ivića pogodila je sve, i igrače, bivše igrače, sportske dužnosnike, no i navijače. Torcida će u čast velikog trenera u Splitu paliti svijeće. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

''Povodom smrti legendarnog trenera Hajduka, g. Tomislava Ivića, KN Torcida poziva navijače Hajduka, da svi skupa pokažemo solidarnost i veliko srce u ovim teškim trenucima, te da na dostojan način ispratimo našeg dragog šjor Ivana na posljednji počinak.

KN Torcida Split će u čast preminulom velikanu zapaliti lumine ukrug Starog placa, navečer na sami dan pogreba (točan datum i sat ovog čina objavit ćemo naknadno).

Isto tako pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže te da zapale lumine u svojim kvartovima, ulicama, balkonima, prozorima, te da na taj način u znak zahvale ispratimo jednog od najvećih Hajdukovaca u povijesti najdražeg nam kluba.

Veliko Vam hvala šjor Ivane, za sve što ste učinili za našeg Hajduka, i nek Vam je vječna slava!

Počivao u miru Božjem !

Obitelji, rodbini i prijateljima pokojnika iskreno saučešće!''

Posljednji ispraćaj Ivića u ponedjeljak u 18 sati

Komemoracija će se održati u ponedjeljak u 12 sati u Poljudu, a sprovod na gradskom groblju Lovrinac u 18 sati. 

Ivićeva obitelj traži tihi ispraćaj.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Balinjera 26.06.2011.

    Jednom kad ti ostarim i zadnji put te odbodrim,umrijet ću ti ja a ti nikada to nek svatko zna! Tu na tvome sjeveru odakle te bodrin ja, neka nova će lica stajati iste želje imati! POCIVAJ U MIRU Torcida Stobreč

  • pzo 26.06.2011.

    Da je on vodio repku 98. bili bi svijetski prvaci

  • guigou 25.06.2011.

    Kada je HRT prenosio važne tekme, u analizama mi je uvijek najdraži gost bio Tomislav. Znao je sve momčadi u najsitnije detalje, karakteristike igrača, mentalitet ekipa itd. Veliki trener, nema šta...Skidam kapu velikanu, počivaj u miru... Slavonac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare