To je to što me zanima!

Torcida želi dugoročno partnerstvo s Hajdukom

Projektom “Hajduk - Dite puka” Torcida želi povećati svoju ulogu u životu splitskog kluba, unijeti svježi kapital i ući u vlasničku strukturu
Vidi originalni članak

U prostorijama KN Hajduka Torcida jučer su javnosti predstavili projekt “Hajduk - Dite puka”, čiji je cilj okupljanje i zajedničko djelovanje Hajdukovih navijača kroz udruge građana, u cilju stjecanja, okrupnjavanja i povećanja vlasničkog udjela te sudjelovanja u procesu upravljanja klubom.
- Mi jedini u proces unosimo svježi kapital i želimo da se naš položaj definira u novom statutu. Ne želimo dati jednokratnu pomoć već dugoročno partnerstvo, po uzoru na engleske Supporters Trustove, koji su većinski vlasnici mnogobrojnih klubova na Otoku - rekao je glasnogovornik Torcide Dado Lelas i dodao da uz Udrugu veterana ZNG 4. brigade, s kojom su se već dogovorili, očekuju i suradnju Splitsko-makarske nadbiskupije, Sveučilišta u Splitu i Studentskog zbora. Pozvali su sve istinske navijače da se što prije učlane u Torcidu ili u Hajduk.
- Ostalo je još 15 dana do isteka roka za sve koji žele postati članovi i kupiti dionice Hajduka u drugom krugu - zaključio je Lelas.

TORCIDINE NAMJERE
Torcida ovim projektom želi ući u vlasničku i upravljačku strukturu kluba, preuzeti odgovornost za sufinanciranje, upravljanje te zaštitu identiteta kluba i njegove tradicije od uskogrudnih interesa, samovolje pojedinaca i komercijalizacije nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare