To je to što me zanima!

Torcidu izbacivali s tribina pa Hajduk gledali u kafiću

Kao što se i najavljivalo, rumunjska policija je provodila oštre mjere sigurnosti. Izbacivali su Hajdukove navijače koje su zatekli na tribini...
Vidi originalni članak

Sporne i krajnje zbunjujuće odluke Uefe uoči susreta Dinamo Bukurešta i Hajduka ostavile su neželjene posljedice po dolasku Torcide u glavni rumunjski grad. Kao što je već poznato navijači Hajduka dobili su dovogodišnju zabranu dolaska na dvije europske gostujuće utakmice nakon incidenta na Malti prije dvije godine. Ta odluka je dan, dva prije utakmice s Dinamom poništena, a Torcidi su garantirali ulazak u Bukurešt i na stadion. Većina se već uputila ka Rumunjskoj kad je Uefin povjerenik za sigurnost Willie McDougal poništio odluku. Incident je bio neizbježan. Prema pisanju Slobodne Dalmacije pojedini Hajdukovi navijači koji su ušli na stadion izbacivani su kad ih je primjetila lokalna policija. Još po izlasku sa stadiona čekali su ih ratoborni Dinamovi navijači koji su ih napadali. Na kraju dana privedeno je 10-15 navijača Hajduka, a dva su ozlijeđena. Oko stotinjak gostujućih navijača smjestili u obližnje kafiće koji su uz pratnju policije pratili utakmicu preko malih ekrana.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MamacBL 30.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Delija 30.07.2010.

    xaxaxxa koji ocaj odes na tekmu i gledas u kaficu, bas ste jadni , delije sever su najjaca navijacka grupa na ovim prostorima. sto rece mamacBL nas jedan kao vasih 4 kopa. pogledajte koreografije od Delija i uporedite sa ostalim navijackim grupama sirom nam bivse SFRJ na nasu jednu obicnu tekmu dolazi 10-15000 a na ostalim sirom bivse SFRJ jedva 2-3000 a torcida je ispusila zbog bbb sto su prosle god. radili u temisvaru. poz.

  • dugackino 30.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare