To je to što me zanima!

Torres: Chelsea je najmanje 'engleski' klub Premiershipa

Fernando Torres ne briljira otkako je stigao u Chelsea, ali igrač problem momčadi vidi u veznom redu, koji je po njegovom mišljenju suviše spor za engleski nogomet
Vidi originalni članak

Napadač Chelseaja i španjolske nogometne reprezentacije Fernando Torres obrušio se na vezni red "bluesa" nazvavši ga prestarim i presporim.

- Kada sam dolazio u klub znao sam da će prilagodba biti duži proces, ali nisam mislio da će trajati tako dugo. Chelsea je od svih klubova u Premiershipu najmanje engleski. To je zbog starosti igrača i spore igre u sredini terena, te je to ono što trebamo promijeniti - rekao je Torres.

Menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas doveo je Torresu sunarodnjaka Juana Matu iz Valencije koji bi trebao izvući ono najbolje iz "el nina".

- Nije lako pronaći dobrog veznog, jer su uglavnom svi najbolji već u vrhunskim klubovima. Dolazak Mate dat će momčadi novu dimenziju. U idućih nekoliko utakmica možete očekivati brži ritam u sredini terena. To je ono što je potrebno u Premiershipu, jer u suprotnom momčad ne može funkcionirati - zaključio je Španjolac.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Drogba_11 11.09.2011.

    triba lipo zalizanko sidit na klupi ko jučer protiv sunderlanda...Drogba kralj!!!!!!!!!!

  • Chelsea_Boy_98 10.09.2011.

    cak i terry zabio gol koji je stoper..a ovaj fulo torres danas priliku koju bi i sivonjic zabio xD http://www.youtube.com/watch?v=Bh4c2iE_xGg&feature=channel_video_title

  • Chelsea_Boy_98 10.09.2011.

    e @Majmune slazem se s tobom :)) xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare