To je to što me zanima!

Torres stiže na vrijeme za utakmicu s West Hamom?

Otkazani letovi u europskom zračnom prostoru zbog vulkanskog pepela uzrkuju velike probleme sportašima 'ovisnima' o avionskom prijevozu
Vidi originalni članak

Vulkanski oblak s Islanda prouzročio je velike probleme diljem Europe, pogotovo kada je u pitanju zrakoplovni promet, a on se reflektira i na engleskog ligaša Liverpool. Fernando Torres, njihov najbolji strijelac, ovog je tjedna boravio u Barceloni na dodatnim pretragama koljena. Nakon obavljenog posla kod tamošnjeg specijaliste Torres je krenuo na povratak na Anfield, no nije daleko došao. Letovi su otkazani, tako da je Torres ostao 'zatočen' u Barcelonu očekujući nastavak priče oko 'vulkanskog oblaka'. Dobra vijest u svemu je ta da Liverpool utakmicu 35. kola, na svom terenu protiv West Hama, igra u ponedjeljak.
- Vidjet ćemo koliko će se brzo normalizirati letovi, ali ga očekujemo do ponedjeljka u klubu. Ako ništa drugo, dobro je što su vijesti o njegovom koljenu posve zadovoljavajuće - rekao je na tu temu trener Liverpoola Rafael Benitez.


UPITNO ODIGRAVANJE  UTAKMICE CATANIA - SIENA

Upitno je i odigravanje nedjeljnog susreta 34. kola nogometnog prvenstva Italije u kojem se susreću Catanija i Siena koji su trebali krenuti put Sicilije. Utakmica na stadionu Massimino zakazana je za nedjelju u 15 sati, a hoće li se do tada otvoriti zračni putevi i nogometaši Siene stići na odredište još se uvijek ne zna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • macak599 17.04.2010.

    Ma dok si tamo,lijepo potpisi za Barcu i ostani ! :))

  • boys 17.04.2010.

    idi autom sigurno je nekakav bolid

  • FcLiverpool 17.04.2010.

    macak nije on takav d*ckhead

Komentiraj...
Vidi sve komentare