To je to što me zanima!

Torres zabio prvi gol za Milan, dovoljno tek za bod u gostima

Empoli je vodio 2-0 protiv Milana, ali Fernando Torres i Keisuke Honda anulirali su tu prednost domaćih. Milan je tražio i treći gol, no nije ga pronašao, završilo je 2-2
Vidi originalni članak

Lorenzo Tonelli i Manuel Pucciarelli bili su precizni u 13. i 21. minuti za početno vodstvo Empolija protiv Milana u prvom susretu 4. kola talijanskog prvenstva. Ipak, Fernando Torres u 43. minuti glavom je zabio svoj prvi gol za "rossonere", a u nastavku je Keisuke Honda u 57. minuti izjednačio na 2-2. 

Milan je bio bolji poslije gola, najbliže vodstvu došao je nakon fantastične solo-akcije Torresa. Španjolac je driblinzima između trojice u šesnaestercu Empolija izludio obranu, ostavio povratnu loptu na 18 metara odakle Jeremy Menez puca iz prve i pogađa - prečku. 

Empoli je posljednje četiri minute i sudačku nadoknadu igrao s igračem manje jer je Mirko Valdifiori u samo 60-ak sekundi zaradio dva žuta kartona. Ni to nije pomoglo igračima Pippa Inzaghija, koji su nakon četiri kola na trećem mjestu sa sedam osvojenih bodova, s tim da su već primili osam golova, najviše u Serie A. 

Ostale utakmice 4. kola igraju se u srijedu i četvrtak. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • divlje patke jaje 24.09.2014.

    Nadam se da ce taj decko opet bljesnuti pa da gledamo njegove lijepe predstave kao nekada u Liverpoolu !!

  • Faxton 24.09.2014.

    Klasa je vječna..

  • dobro jutro 24.09.2014.

    Milan katastrofalan,Bonera,Zapata,Muntari,De Siglio ispod prosjeka amaterske lige Inzagi nema pojma o vodjenju tima,vadi Toresa a ubacuje Pazinija a Menez ne moze hodati vise Lose

Komentiraj...
Vidi sve komentare