To je to što me zanima!

Toschack: Protiv Hrvatske mi ne bi mogli ni kompletni

Reprezentacija Walesa u Osijek je na prijateljsku utakmicu doputovao bez čak 12 igrača, a izbornik Slaven Bilić se pojačao novim mladima snagama
Vidi originalni članak

Za utakmicu protiv Austrije prošle srijede Slaven Bilić jedva je skrpao momčad. Provjera je ipak uspjela, Hrvatska je pobijedila 1-0 i igrala vrlo dobro.
Na utakmici u Beču 'dobio' je Bilić Ivana Strinića, novo rješenje za lijevi bok. Za današnju utakmicu protiv Walesa u Osijeku iz mlade reprezentacije pridružili su se Rakitić, Lovren, Vida i Badelj, pa će Bilić lakše sastaviti momčad.
- Slavonija nas očekuje u najjačem izdanju, tako ćemo se i postaviti. Nakon Walesa onima iza kojih je teška sezona dat ćemo slobodno, a nekima ćemo pružiti priliku protiv Estonije - rekao je Bilić.
Hrvatska je i dalje oslabljena neigranjem Kranjčara, Eduarda, Olića i Pranjića. No oslabljeni su i Velšani.
- Čuli smo da im možda neće biti glavnih igrača, ali i ovi su svi iz dobrih engleskih klubova, Aston Ville, West Hama...
Izbornik John Toschack to je potvrdio.
- Dolazimo bez 12 igrača, a Hrvatska je iznimno jaka. Ma da smo i u najjačoj postavi ovdje, bilo bi nam teško, a tek ovako... Hrvatska je sjajna, trebala je biti na Svjetskom prvenstvu - dodao je velški izbornik Toschack.



TOTTENHAM NE PUŠTA MODRIĆA, DAT ĆE MU BOLJI UGOVOR NAKON ODMORA

Zbog bolova u gležnju Luka Modrić upitan je za utakmicu protiv Walesa. No na treningu u petak ipak je sve izdržao i vjerojatno će ga Bilić danas uvrstiti u momčad, a potom pustiti, odnosno propustit će susret protiv Estonije. Luka bi tad trebao na odmor, a odmah nakon povratka u London Tottenham mu sprema novi ugovor. U klubu smatraju da je hrvatski igrač među najzaslužnijima za osvajanje četvrtog mjesta. Spursi ga ne žele pustiti, a traže ga Manchester United, Chelsea.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • crnilabud 23.05.2010.

    ...aj jake tekme!!

  • pajzano 23.05.2010.

    Sada, na ovakvim tekmama treba razrađivati nove taktike, uigravati nove kombinacije jer repka nam je pročitana knjiga. Nove i inovativne stvari su nužne. Sada je prilika za to!!!

  • Pinturicchio 23.05.2010.

    Slavonija objerucke prihvaca svaku tekmu Hrvatske sto dobije , malo je sramotno da nam u zadnjih nekoliko godina nisu dali malo bolju reprezentaciju da gledamo u gradskom vrtu , al nema veze ako ne moze bolje dobro je i ovo , ja osobno nedam 40-70 kn za gledanje Wales-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare