To je to što me zanima!

Totalna preobrazba Dinamova napada? Hodžića zovu Turci...

Turski prvoligaš Konyaspor, za kojega nastupa bivši igrač Cibalije i Slaven Belupa Petar Filipović, u velikim je problemima u borbi za ostanak. Rado bi doveli Armina Hodžića...
Vidi originalni članak

Nakon Ángela Henríqueza, koji je otišao u Meksiko prije početka priprema, još bi jedan napadač Dinama mogao napustiti "modro jato". Riječ je o Arminu Hodžiću, za kojega je zainteresiran Konyaspor. Igračeva vrijednost procjenjuje se na tri milijuna eura.

Turskom prvoligašu ozlijedio se napadač iz Malija Mustapha Yatabare. Neće ga biti barem dva mjeseca pa su obnovili interes za Hodžićem, nakon što je posao propao na kraju prošle sezone. Bosanskohercegovački nogometaš ima ugovor do 2022. godine.

Hodžić je ove sezone dosta rezerviran u Dinamu. U 18 nastupa u HNL-u i Kupu zabio je svega sedam golova. Još veći post imao je i u prvom dijelu prošle sezone pa je na proljeće "eksplodirao" postigavši 18 golova.

Realizira li se transfer, Hodžić će se pridružiti sastavu za kojeg nastupa Petar Filipović. Konyaspor se bori za ostanak u turskoj Superligi, za sigurnom zonom zaostaje dva boda.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 0304 29.01.2018.

    Odmah ga prodati te novce nitko više neće ponuditi

  • Povraćotina 29.01.2018.

    Kad će ćorić biti predstavljen u Romi?

  • _Zdrav_ko_Reić 29.01.2018.

    Dinamo je ovaj prijelazni rok prodao Ćorića u Romu, moru u ukrajinu i sad hodžića u tursku

Komentiraj...
Vidi sve komentare