To je to što me zanima!

Totalni cirkus: Igrač Slavena je izudarao svog šefa osiguranja?!

Samo navijači s odabranim mjestom prebivališta mogli su u subotu na Gradski stadion "Ivan Kušek Apaš" u Koprivnici ako nisu htjeli na gostujuću tribinu, što je izazvalo tučnjavu
Vidi originalni članak

Nevjerojatna odluka organizatora utakmice Slaven Belupo - Hajduk (1-2), po kojoj su se ulaznice za glavni dio tribine smjele prodati samo gledateljima s prebivalištem u pet županija, imala je neočekivane posljedice upravo za domaćine.

Svi koji su htjeli kupiti ulaznicu za sektore koji nisu namijenjeni gostima morali su dokazati prebivalište u Koprivničko-križevačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Varaždinskoj, Međimurskoj ili Virovitičko-podravskoj županiji. Među njima nije bila obitelj jednoga od igrača Slavena koja je došla iz Zagreba i tu je nastao problem, piše Dalmatinski portal.

TIHA DISKRIMINACIJA? Sramota u Koprivnici: Ulaznice prodavali samo za pet županija

Neimenovani igrač Slavena šakama je navodno izudarao voditelja osiguranja svog kluba jer mu roditelji i djevojka nisu smjeli ući na stadion pa je ovaj morao držati led na glavi. Incident su promatrali i neki iznenađeni hajdukovci.

Šefa osiguranja ranije je navodno kamera uhvatila kako pokušava objasniti zašto je tribina otvorena samo za stanovnike pet županija. O ovom presedanu sigurno će se još puno pričati sljedećih dana, a bit će zanimljivo vidjeti kako će nakon svega proći igrač koji je izgubio živce i nasrnuo na klupskog kolegu.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • jakse 10.03.2019.

    Pa za gostujuće navijače je predviđeno mjesto na stadionu, gdje to ima da su zajedno s domaćim ? Da su izbili neredi, tj. da je Hajduk izgubio, kaj bi onda pričali ?

  • srecko64 10.03.2019.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • feta79 10.03.2019.

    Izudara? Ne dovoljno najverovatnije. A sad da vidimo koliko je usrana ova drzava i pokusava li se isprovocirat Dalmatince s nekim ciljem ili je samo ljubomora u pitanju. Ako odgovorni (svi odgovorni, ne samo ovo govno sta je dobilo batine vec) ne budu kaznjeni-provokacija je. Mi mozda nismo bas najpametniji kad smo dozvolili da nas ovako tretiraju, al koliko ste vi glupi kad se tako ponasate-a znate s kim imate posla i kako to po vas moze zavrsit?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare