To je to što me zanima!

Tottenham ne odustaje od našeg Vedrana Ćorluke

Ugovor Vedrana Ćorluke sadrži klauzulu prema kojoj on može napustiti Manchester City ako netko za njega uplati osam milijuna funti
Vidi originalni članak

Unatoč tome što iz Manchester Cityja “trube” da nemaju namjere prodati Vedrana Ćorluku, Tottenham ne odustaje od namjere da dovede hrvatskog nogometnog reprezentativca.
Tottenham nije jedini koji želi Ćorluku u svojim redovima.
Lanjska impresivna sezona u Premierligi, a zatim i dobre partije na Europskom nogometnom prvenstvu gurnule su Ćorluku u izlog iz kojeg još uvijek ne izlazi. No, po pisanju Sunday Mirrora, Juande Ramos i Tottenham Spursi još su uvijek u vodstvu za Ćorlukine usluge i iako ga iz Cityja ne žele pustiti, engleski tabloid tvrdi da to nužno ne mora značiti da do prodaje neće doći.
Ćorlukin ugovor sadrži klauzulu prema kojoj on može napustiti klub ukoliko netko za njega uplati osam milijuna funti, a Cityju bi taj novac jako dobro došao.
Podsjetimo, Thaksin Shinawatra, vlasnik i predsjednik Cityja ponudio je ostavku na svoju dužnost, jer je optužen da je za utaju poreza i korupciju u rodnom Tajlandu, pa ga sada ondje očekuje sudski proces. Samim time, City je ostao zakinut za dio nužnih prihoda. Budući da je Ćorluka, podsjeća tabloid, već dogovorio sve uvjete s klubom za koji nastupa Luka Modrić, transfer nije nerealno očekivati. Njime bi se barem malo popunila i Cityjeva blagajna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Beatrix Kiddo 24.08.2008.

    ova nogomenta sapunica nije toliko napeta kao ona real-man utd ronaldo.ona je bila bolja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare