To je to što me zanima!

"Tottenham ne smije ponoviti pogrešku poput prodaje Luke"

Nekadašnji francuski nogometaš David Ginola poručio je kako Tottenham ne smije pustiti Garetha Balea i tako ponoviti pogrešku koju je napravio s Lukom Modrićem...
Vidi originalni članak

Bale je ove sezone sa 17 golova i sedam asistencija u Premiershipu 'lokomotiva' Tottenhama. Njegove se sjajne igre, dakako, privukle brojne europske klubove, a kao najveći se interesent već mjesecima spominje Real Madrid koji je lani od  Spursa kupio i hrvatskog veznjaka Luku Modrića. 

Nekoliko godina ranije je uz veliku odštetu White Hart Lane napustio i Berbatov koji je otišao u Manchester United.

- Tottenham će imati na stolu ponude za Balea, ali ako želiš biti uspješan, moraš zadržati svoje najveće vrijednosti, a Bale to jest. Spursi su u prošlosti napravili pogreške kad su prodali igrače poput Berbatova, Modrića ili Rafaela van der Vaarta. Nemojmo više ponavljati takve pogreške - istaknuo je za Daily Mail Ginola koji je igrao za Tottenham od 1997. do 2000. godine.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • mcjvc1 08.04.2013.

    Molio bih da ubuduće ne stavljate njegovu sliku. Opasno je za mladje uzraste da se podvrgavaju takvom vizualnom užasu. U prijevodu strogo za starije od 21 godine i sa jakim srcem.

  • Yassa 07.04.2013.

    pa nije im to bila greška,

  • vujec 07.04.2013.

    Bale je ozlijeđen i tko zna kako bude poslije ozljede igrao,tako da 80 mil.su veliki upitnik kao i njegova prodaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare