To je to što me zanima!

Tottenham pobijedio Watford i ponovno pobjegao Chelseaju...

Četvrti Tottenham sada ima 71 bod, jedan manje uz utakmicu manje od trećeg Liverpoola, a šest manje od drugog Manchester Uniteda, dok je Watford 13. sa 39 bodova
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 36. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur je kao domaćin na Wembleyu svladao Watford sa 2-0 (1-0).

Strijelci za Tottenham bili su Alli (16) i Kane (48).

Četvrti Tottenham sada ima 71 bod, jedan manje uz utakmicu manje od trećeg Liverpoola, a šest manje od drugog Manchester Uniteda, dok je Watford 13. sa 39 bodova.

Manchester City je sa 93 boda još ranije osigurao naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Xyster 30.04.2018.

    S obzirom na raspored vjerojatno će završiti 3. što je više nego su željeli na početku sezonu. Gori su nego lani, a i igraju gore što se očekivalo s obzirom da igraju na Wembleyu koji im uopće ne leži, niti jednom ove sezone nikoga doma nisu posebno napunili i muče se svaku utakmicu sa razliku od lani kada bi momčadi na WHL došli po častan poraz. U ligi prvaka pomoću stečenog iskustva se ostvarili odličan rezultat s obzirom na ždrijeb. A i slabiji su od lani za Walkera i Rose( koji je ozljeđen čitavu sezonu). Sljedeće sezonu ako zadrže postojeći kadar te unaprijede pokoju poziciju uz igranje doma na WHL-u, sigurno mogu nešto napraviti.

  • Mister_11_Posto 30.04.2018.

    Šta im vrijedi pobjeda kad je prvenstvo već riješeno!? Malo su se kasno sjetili igrat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare