To je to što me zanima!

Tottenham postavio cijenu za svog Dimitra Berbatova

Bugarski napadač je na meti menadžera Uniteda Alexa Fergusona, ali Spursi ga ne puštaju ispod 38 milijuna eura. U Manchesteru čekaju...
Vidi originalni članak

S Old Trafforda je Tottenhamu stigla ponuda od 25 milijuna eura za Berbatova. Nakon kraćeg razmišljanja predsjednik Spursa Daniel Levy je odlučio:
- Ne, to nije dovoljno - odgovor je kojim je Levy šokirao čelnike Uniteda. Odmah je i postavio novu cijenu:
- Berbarotv košta 38 milijuna eura!
Levy je oprezan i vrlo zahtjevan zbog pritiska navijača. Oni mu još zamjeraju što je prije dvije godine prodao Michaela Carricka Manchesteru za, po njima, premalih 23 milijuna eura. Sve što se poslije događalo pokazalo je Levyju da je podcijenio Carricka i ne želi da mu se takvo što ponovno dogodi.
No taktiziraju i u Manchester Unitedu. Sir Alex i njegovi suradnici jako dobro znaju da Berbatov želi otići i da su ga Spursi spremni pustiti. Znaju i da im treba novac, koji će uložiti u kupnju Davida Bentleya, pa čekaju. Sigurni su da će cijena s vremenom pasti, pa će biti lakše doći do Berbatova. Osobito ako Spursi ne prodaju Robbieja Keanea Liverpoolu, koji navodno nudi 25 milijuna eura...

PRVA POBJEDA NOVOG TOTTENHAMA
Dok je Luka Modrić odmarao u Zadru, njegovi suigrači su do vrha trpali mrežu niželigaša Tavernesa. U pobjedi 8-0 po dva komada zabili su Giovani, O'Hara i Pekhart, jedan Lennon i Malbranque.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mafija 15.07.2008.

    daleko od toga da berbatov nije dobar,al 38 milja.....?!!!ne bih rekao.....ko da da kažeš da olić vrijedi 25......

  • Barney 15.07.2008.

    ako prodaju Robbieja Keanea i Berbatova onda su opet di su i bili. Sad kad su doveli Modrica i jos 2-3 igraca trebali bi pokusati jos barem ovu sezonu zadrzati svoje najbolje igrace pa da mogu puno ozbiljnije napasti prva 3 mjesta u prvenstvu (eventualno 4). sta ce sad...prodat ce Berbatova i Keana i opet ce biti u k..cu.... Manchester Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Newcastle, Man. City, Portsmouth...i td..svi se pojacavaju...ako zele izboriti LP moraju zadrzati Keana i Berbatova i ako je ikako moguce dovesti onoga Bentleyja i onda ce imat kvalitetu parirati najboljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare