To je to što me zanima!

Tottenham Splitu ponudio šest milijuna eura za Antu Rebića?

Najbolji nogometaš Splita na ljeto bi trebao potpisati za Tottenham. Spursi su Splitu jučer navodno poslali službenu ponudu, a za Rebića bi platili čak šest milijuna eura
Vidi originalni članak

Splitov napadač Ante Rebić (19) ovoga će ljeta gotovo sigurno napustiti Park mladeži, a najvjerojatnija nova destinacija je engleski Premiership. Prema pisanju Večernjeg lista službenu ponudu Splitu jučer je navodno poslao Tottenham, klub koji ima jako dobre relacije na hrvatskom tržištu. Anti nude četverogodišnji ugovor, a Splitu bi za njegove usluge platili čak šest milijuna eura. S Antinim četverogodišnjim primanjima transfer bi bio vrijedan nevjerojatnih 12 milijuna eura.

- Mogu vam samo reći da klub ima jako puno upita za naše igrače, pa tako i ponuda za Antu Rebića - riječi su koje sve češće ponavljaju u RNK Split. No pokaže li se ova informacija doista točnom, teško da bi Žužuli i Split odbacili takvu nemoralnu ponudu.

Iako je Ante tražen igrač i klub je spreman pustiti ga na ljeto, ovaj iznos doista je veliko iznenađenje. Split je ranije za Rebića odbio Mamićevih dva milijuna eura, a na Parminih milijun više Slaven Žužul je rekao kako ga ne pušta ispod pet milijuna eura. U svakom slučaju, 'novi Bokšić', kako Rebiću tepaju mnogi, već sada je zainteresirao mnoge europske kupce.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • pr1nce 09.05.2013.

    Uzmii, i sretno mali ;)

  • chelseaMG 09.05.2013.

    izgleda da je pronađena zamjena za balea.

  • ninja_ratnik 09.05.2013.

    Bas mi je drago da i neki drugi klub osim Dinama zaradi tako lijepu lovu. Mali je odlican,sa loptom moze sve i jedan od boljih napadaca u posljednje vrijeme u Hnl-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare