To je to što me zanima!

Tottenham spreman dati 25 milijuna eura za Villu

Prema pisanju Daily Mirrora najbolji napadač Španjolske na Euru David Villa karijeru bi mogao nastaviti u redovima Tottenham Hotspursa
Vidi originalni članak

Prema izvorima tog britanskog tabloida Tottenham je poslao Valenciji ozbiljnu ponudu, te dovođenjem Ville misli zaključiti prijelazni rok što se tiče napadača. Navodno je španjolcima za usluge ubojitog strijelca ponuđeno 25 milijuna eura. No, teško je za vjerovati da će Villa otići jer je prije nekoliko dana izjavio:
- Otišao sam iz kluba da bi igrao za reprezentaciju i igrao na Euru, a kada natjecanje završi nadam se da ću se vratiti u Valenciju. Nikada nisam ni htio otići iz Valencije i ne razmišljam o tome ni sada.
Prema navodim drugih engleskih medija, ambiciozno vodstvo Tottenhama pregovara s Real Madridom u vezi transfera Ruuda Van Nistelrooya. Osim Luke Modrića, već su doveli Giovanija dos Santosa iz Barcelone i brzonogog bočnog igrača Marija Santanu iz Fiorentine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ghost_Rider 23.06.2008.

    da baš...BARCA ponudi 40 milijuna,on izjavi da bi osto igrat u španjolskoj,znači BARCA ili usrani real....nema teorije da ode u tottenham

  • Hrvatska 23.06.2008.

    Možeš mislit da će otići tamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare