To je to što me zanima!

Tottenhamova "B momčad" se mučila s irskim Shamrockom...

Nogometaši Tottenhama pobijedili su momčad Shamrock Roversa u 2. kolu skupine A Europske lige. Spursi su gubili pa su u pet minuta irskom klubu utrpali tri gola
Vidi originalni članak

Europska liga? To je natjecanje iz kojeg klubovi jedva čekaju ispasti. To je utješna nagrada, i to ne baš neka, izjavio je trener Tottenhama Harry Redknapp nakon što njegov klub nije uspio izboriti Ligu prvaka. 

Spursi moraju igrati Europsku ligu, a za Redknappa je to mučenje. Kao što je mučenje bila i utakmica protiv irskog Shamrock Roversa na White Hart Lineu. Irci su posljednji put u Europi slavili 1982. godine. 

Tottenham je gubio 1-0 od 51. minute utakmice, a Redknapp je na travnjak poslao gotovo cijelu rezervnu momčad. Od prve minute igrao je i naš Vedran Ćorluka.

Tottenham se spasio u furioznih pet minuta zabivši čak tri gola. U razmaku od 60. do 65. minute Pavljučenko, Defoe i Dos Santos preokrenuli su utakmicu i donijeli Spursima tri boda. 

Europska liga, skupina A:

Tottenham - Shamrock 3-1 (Pavljučenko 60, Defoe 61, Dos Santos 65 / Rice 51)

Idi na 24sata

Komentari 7

  • CoolLik 30.09.2011.

    Shamrock,nema predaje svi smo uz tebe !

  • Manch Utd 30.09.2011.

    A na kraju će osvojit tu ligu.

  • OldSQL 29.09.2011.

    kladionice opet rade svoje...nema više utakmice od 1 do zadnje lige u kojoj se ne namješta... nisam se kladio 9 mjeseci,sada sam počeo i definitivno odustajem od nje opet jer ovo više nema smisla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare