To je to što me zanima!

Totti: Možda se i vratim u 'azzure', ali tek u travnju

Iako je jako dugo odbijao pomisao na povratak u sastav Italije, Francesco Totti se predomislio. Dva i pol mjeseca prije SP-a donijet će odluku
Vidi originalni članak

Kapetan Rome Francesco Totti u ponedjeljak je napokon priznao kako razmišlja o povratku u talijansku nogometnu reprezentaciju. Totti je posljednju utakmicu za reprezentaciju odigrao 2006. kada su “azzurri” postali svjetski prvaci u Njemačkoj. No, i s 33 godine na leđima igra sjajno, ove je sezone u devet utakmica Serije A isto toliko puta bio strijelac.
Zbog toga je posljednjih tjedana pritisak na izbornika Marcella Lippija sve veći, mediji i dio stručnjaka želi Tottija vidjeti na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici sljedeće godine. A čini se da više ni sam Romin napadač nije imun na takve zahtjeve.
- Na kraju ću o svome nastupu odlučiti zajedno s Lippijem. Ožujak ili travanj će biti mjesec odluke, tada ću vidjeti kako se osjećam - rekao je Totti za Sportal.it.
Progovorio je i o bližim planovima:
- U karijeri sam u Seriji A postigao 187 golova. Do kraja ove sezone želim doći do brojke 200.
Totti je trenutno sa spomenutih 187 golova na osmom mjestu ljestvice strijelaca svih vremena u najjačoj talijanskoj ligi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • boixos os 01.12.2009.

    cijenim Tottija i sve ali to je čisto presereavanje..ili oćeš ili nećeš..

Komentiraj...
Vidi sve komentare