To je to što me zanima!

Tottijeva bivša: Stvari koje sam vidjela uništile bi 50 obitelji

vijek sam štitila svoju djecu i nastavit ću ih štititi. Zaštita moje djece na prvom je mjestu. Svatko je odgovoran za svoje postupke, poručila je Blasi preko odvjetnika Alessandra Simeonea
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta, bivši proslavljeni talijanski nogometaš Francesco Totti (45) i voditeljica Ilary Blasi (41) razvode se nakon 17 godina braka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blasi je za talijanski Corriere dello Sport progovorila je o razvodu od Tottija. 

- Uvijek sam štitila svoju djecu i nastavit ću ih štititi. Zaštita moje djece na prvom je mjestu. Svatko je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti oko 50 obitelji -  poručila je Blasi preko odvjetnika Alessandra Simeonea.

Kuća u kojoj su do sada živjeli će pripasti Blasi, dok će troje djece Cristian, Chanel i Isabel nastaviti živjeti s majkom. 

- Sve što sam rekao i učinio posljednjih mjeseci rekao sam i učinio kako bih zaštitio našu djecu, koja će uvijek biti prioritet u mom životu. Nastavit ću biti blizu Ilary u odgoju naše troje divne djece, uvijek poštujući svoju suprugu. Vjerujem u krajnje poštovanje naše privatnosti, posebno mira naše djece - rekao je nedavno Totti. 

Talijanski mediji ranije su pisali da je nogometaš bivšu suprugu prevario s Noemi Bocchi s kojom su ih u nekoliko navrata uhvatili zajedno, kao primjerice na utakmici Rome na Olimpicu 5. veljače ove godine.

Noemi  je inače diplomirana ekonomistica, voli padel, glazbu i putovanja, a čak i nalikuje na Tottijevu bivšu suprugu. Bocchi navodno isto razvodi od svog partnera Maria Cauccija, inače vlasnika nogometnog kluba Tivoli s kojim ima dvoje djece, a navodno mu je isto bila nevjerna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pr1nce 15.09.2022.

    nemoguce, pa totti je slika vjernosti

  • Ar1987Ri 15.09.2022.

    Toti je uvijek bio stari mačak, ali uvijek ću više poštivati ikonu kao što je Javier Zanetti

Komentiraj...
Vidi sve komentare