To je to što me zanima!

Tragedija: Peterostruki prvak se utopio dok je spašavao psa

Višestruki svjetski prvak u motokrosu, Eric Geboers, utopio se u prilično bizarnim okolnostima. Naime, njegov pas je upao u hladnu vodu tijekom njihove šetnje, a Geboers je istog trenutka uskočio za njim
Vidi originalni članak

Tijelo Erica Geboersa (55), peterostrukog svjetskog prvaka u motokrosu, pronađeno je nekoliko sati nakon što je nestao u hladnoj vodi jezera u parku Miramar u Molu u rodnoj mu Belgiji. Eric se utopio nakon što je u jezero skočio pokušavajući spasiti svog psa. 

Geboers se šetao u rodnoj Belgiji u rekreacijskom parku u večernjim satima, sa svojim psom, kojeg je nedavno dobio od žene. Pas je upao u vodu, a legendarni motociklist nije dvojio ni sekunde.

- Odmah je uskočio u hladnu vodu. Takav je Eric bio, neustrašiv - riječi su svjedoka.

"The Kid", kako su ga zvali, je jedini vozač motokrosa u povijesti koji je naslove svjetskog prvaka osvajao u klasama 125, 250 i 500. Najveću slavu je stekao tijekom 80-ih godina, a 1990. godine je iznenada otišao u natjecateljsku mirovinu i postao menadžer Suzukija.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Makeba 08.05.2018.

    Prije bi ljudima zabranio ulazak nego psima !

  • kirilova8 08.05.2018.

    Mislila sam da je Ivan Vrdoljak u pitanju po naslovnoj fotki

  • tinaaaa 08.05.2018.

    To sa psima počinje biti već pomalo bizarno. Neki dan u drogeriji kupujem "ženski pribor" za one dane u mjesecu i osjetim da mi se nešto smuca oko nogu, kad ono doga od barem 60 kila samo što mi nije zabila njušku među noge. Gazdarica me pogleda i kaže ništa vam neće??!! Alllo, doga u dućanu bez brnjice??!! Za nekoliko dana u restoranu, koji je inače na dobrom glasu, pas osrednje rasti sjedi na tapeciranim stolicama pored gazdarice sa njuškicom na stolu, 2 minute iza toga jede iz restoranskog tanjura, iz kojeg ću sutra ja jesti??? Ne hvala! Bizarnosti nikad kraja, u dječjem parku navečer slave pasiji ročkas?!? F.off slavi ga doma, ne u dječjem parku!! Mogla bi knjigu napisati. I da, nisam mrziteljica i sama imam doma u dvorištu dva, ali ovo prelazi svaku mjeru zdravog razuma. Dat život za psa?! Ok, netko možda i da...ali ja bi jedino za svoje dijete dala!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare