To je to što me zanima!

Trakavica konačno gotova: Ivan Klasnić u Nantesu

Hrvatski napadač i francuski Nantes potpisali su predugovor. Ako prođe liječnički pregled, Klasnić će u četvtrak potpisati i službeni ugovor
Vidi originalni članak

Nisam još ništa potpisao, ali sve sam dogovorio. Moram još obaviti liječnički pregled i onda ću potpisati za Nantes, rekao je u utorak navečer Ivan Klasnić, koji će u novom klubu zarađivati dva milijuna eura po sezoni, a ugovor će potpisati na četiri godine.
Tako je napokon završila trakavica u kojoj su Ivana tražila 23 kluba.
Još u ožujku htjeli su ga škotski Celtic i Rangersi. No prava lavina konkretnih i manje konkretnih ponuda “zasula” je hrvatskog reprezentativnog napadača poslije Europskog prvenstva.
“Selili” su ga u deset različitih zemalja, od zagrebačkog Dinama do Bešiktaša i Torina. Ipak, Nantes je bio najkonkretniji.

IZJAVU IVANA KLASNIĆA I TEHINIČKOG DIREKTORA NANTESA POGLEDAJTE OVDJE

SVE ZANIMLJIVOSTI O KLASNIĆEVOM NOVOM KLUBU PROČITAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 5

  • apocalypsa 09.07.2008.

    JoleSB..ma sigurno će osvojit ligu prvaka..haha.. šta si ti možda Klasnićev menađer..šmokljo :)

  • JoleSB 09.07.2008.

    Očito ne pratite kreteni situaciju, Nates je napravio remont ekipe čak 17 novih igrača, vi koji se ne razumite u nogomet, bolje šutite i budite smatrani glupim nego, progovarit pa da se sve sumnje otklone. + Nantes ima jednu od najuglednijih bolnica u Europi stoga nije ni čudo što je najradije tamo. Killeru, Car si, Sretno!! Široki Brijeg

  • Ferenc16 09.07.2008.

    jao meni... nantes... da ga malo proanaliziramo...2001 prvak, sljedeće godine se bori za opstanak, sljedeće godine se bori za ulazak u 1.ligu i tako u nedogled , ali ima taj klub potencijala .... ne!!! BRAVO IVANE odličan izbor!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare